FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
13 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

iPhone için Tekeir Twelve South Relaxed Marsala Deri Kılıf

₺22.457,48 /parti vergisiz fiyat
Müzakere edilecek

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
650 adet
Mevcut miktar
650 adet
Ülke
İrlanda
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
iPhone
Nakliye süresi
5 günler
SKU:
12-1652_FBA
EAN:
0742271250080
Son güncelleme
1 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

İPhone 8 Plus / 7 Plus / 6 Plus için Twelve South Relaxed Leather Kılıf stoğu sunuyoruz | Deri | Marsala 650pcs - Açıklama

Nakliye tutarı, sipariş edilen malların miktarına veya mesafeye bağlı olarak ücretlendirilecektir****

Relaxed Leather, iPhone 6/7/8 Plus'ınız için güzel bir şekilde elle yanmış deri bir kabuktur. Kenarları ve köşeleri boyunca sıkıntılı olan hakiki deriden yapılmış olan her kasa tamamen benzersizdir. Patina, yalnızca en sevdiğiniz kırık botların görünümünü vererek ne kadar çok kullanırsanız gelişecektir. İç mikrofiber astar, cihazınızı günlük çentiklere ve çizilmelere karşı da korur. Vintage tarzın ve modern işlevselliğin mükemmel bir şekilde yan yana gelmesini sağlayan klasik bir görünümdür.

Günümüzün modern vintage aksesuarı
Ayakkabılardan el çantalarına ve saat kayışlarına kadar deri aksesuarlar söz konusu olduğunda, trend rustik, yaşanmış bir havadır. Botlarda gölgeli ayak parmakları, kırışıklıkları ve kıvrımları olan öküz kanı el çantaları ve konyak evrak çantaları - bu yeni RelaxedLeather'ımızın ilham kaynağıdır. Bu sıcak tonlu yanık deri kılıf, kutudan çıktığı anda vintage bir kişiliğe sahiptir.

İyi bir şarap gibi, zamanla daha iyidir
RelaxedLeather yeni iyi görünüyor ama aylarca kullanımdan sonra daha da iyi görünüyor. Sürekli kullanım ve kullanım, deriyi yumuşatmaya ve orijinal tonunu koyulaştırmaya devam eder. Artık sizin kadar karaktere sahip ancak yaşlandıkça daha da iyi görünen bir iPhone kılıfına sahip olabilirsiniz.

Şık bir şekilde korur
Bu hala bir kılıf ve yapacak bir işi var - iPhone'unuzu her gün düşmelerden, kaymalardan ve düşmelerden koruyun. RelaxedLeather bu işi oldukça ciddiye alıyor. 1 mm yükseltilmiş ön kenarı, en sert yüzeyleri iPhone ekranınızdan uzak tutar. RelaxedLeather bağımsız düşme testleriyle bile karşı karşıya kaldı ve tüm testleri uçan renklerle geçti. RelaxedLeather, iPhone 6/7/8 Plus'ınızı dünyanın en zorlu tehlikelerinden bazılarından koruyacak ve bunu yaparken iyi görünecek.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.