WELCOME SUMMER
-35%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Klausberg KB-7403 Islık Çalan Su Isıtıcısı ile gelenek ve işlevselliğin mükemmel karışımını keşfedin. Dayanıklı Karbon Çeliğinden ustalıkla hazırlanmış bu su ısıtıcısı, zamanın testine dayanacak şekilde tasarlanmış yüksek kaliteli bir Emaye kaplamaya sahiptir.

Kullanışlı bir ıslık çalma işleviyle donatılmış, suyunuzun kaynama noktasına geldiğini zarif bir şekilde gösterir. Bu özellik, mutfağınıza klasik bir dokunuş katarak enerji verimliliği ve güvenliği sağlar.

Çok yönlülük bu su ısıtıcısının merkezinde yer alır ve bu da onu elektrikli, seramik, halojen, indüksiyon ve gaz dahil olmak üzere her türlü ocak için uygun hale getirir. Su ısıtıcısının tabanını güç ve boyuta uygun brülörlerle eşleştirerek optimum performans sağlayın.

Kolay kullanım için tasarlanmış olmasına rağmen, bu su ısıtıcısının bulaşık makinesi temizliği için uygun OLMADIĞINA dikkat etmek önemlidir. Bozulmamış durumunu korumak için manuel bakım önerilir.

2,8 litrelik cömert bir kapasiteye sahip olan bu su ısıtıcısı, birden fazla misafire hizmet vermek veya daha büyük hacimlerin gerekli olduğu toptan satış uygulamaları için idealdir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.