FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


2MP 1080p Yüksek Çözünürlüklü, FULL HD'ye ek olarak, kamera ayrıca Wi-Fi kablosuz teknolojisi için destek içerir, böylece kameraya İnternet veya mobil cihaz aracılığıyla herhangi bir yerde kolayca ve hızlı bir şekilde bağlanabilirsiniz. Görüntü net ve gerçek sahneye yakın. Gelişmiş video sıkıştırma.

Hareket algılamaKamera, birden fazla alanda hareket algılamayı destekleyerek gerçekten etkili izleme sağlar. Hareket algılanırsa, kamera bir bildirim gönderir ve videoyu kamerada yerleşik bir yuvaya sahip bir mikro SD karta kaydeder (128 GB'a kadar mikro SD kart desteği). Geleneksel bir web kamerasının aksine, bu IP kamera, bir bilgisayara bağlamak zorunda kalmadan, kamerayı izlemenize ve kontrol etmenize izin verirken, yüksek kaliteli görüntüyü bir hafıza kartına aktarabilen ve kaydedebilen bağımsız bir sistemdir. iPhone, iPad veya Android cihazlar için uygulama.

Video saniyede 25 kare hızında çekilir, böylece kayıt tamamen pürüzsüzdür.

Gece görüşü

Bu IP kamera, otomatik parlaklık ayarı ile benzersiz gece görüşüne sahiptir. WiFi IP kamera, geceleri bile sürekli izlemeye izin veren IR LED arka ışığı içerir. Düşük ışıkta, sahnenin kızılötesi aydınlatması 30 metreye kadar bir aralıkta otomatik olarak etkinleştirilir.

Ana fonksiyon:
Kolay yerleştirme ve gelişmiş yönetim seçenekleri için 2.0 MPx FULL HD Dış Mekan WiFi IP KameraWiFi bağlantısı / 802.11 b / g / n standardıyla uyumlu Kablosuz WiFi modülü. Keskin ayrıntılar ve daha iyi netlik için /FULL HD yüksek tanımlı videoDış mekan IP kamerasının uygulama aracılığıyla kolay ve hızlı kurulumu ve kontrolü (Apple iPhone veya Android işletim sistemine sahip cep telefonları ve multimedya cihazları için). PC üzerinden izleme. Ayrıntılı Full HD kayıt (1920 × 1080p)Geniş çekim açısı (85 °)Çevrimiçi video çekme ve izleme imkanıKızılötesi LED'ler ve mekanik ICR filtreli gece modu. 30 metreye kadar mesafeden gece aydınlatması için IR LED. E-posta gönderme seçeneğiyle hareket algılama olaylarını izleyin. Görüntü ayarları ve diğer kamera işlevleri için zengin seçenekler. IP66 sınıfı ile sıçramaya ve toza dayanıklıdır. Kolay kurulum, sadece bir kameraya, akıllı telefona veya tablete ve İnternet'e bağlanma olanağına (örneğin WiFi üzerinden) ihtiyacınız vardır.

Pakette bir AB AC şarj cihazı var!.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.