FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
15 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Red Dot Ödülü Sahibi 2018: Saplı ve braketli Jackery güneş paneli, tasarım ergonomik, sağlam ve hava koşullarına dayanıklıdır, taşıması kolaydır. Bu ürünün piyasaya sürülmesinden sonra, dünyanın her yerinden milyonlarca müşteri tarafından sevildi ve seçildi.
Yüksek dönüşüm verimliliği: Yüksek verimli monokristal güneş modülleri ile dönüşüm verimliliği %23'e kadardır. Jackery SolarSaga 100'ün yüzeyinde dayanıklılığı artıran, ışık geçirgenliğini artıran ve daha hafif olmasını sağlayan dayanıklı etilen tetrafloroetilen (ETFE) malzeme kullanıyoruz.
Jackery taşınabilir güç istasyonu için ideal arkadaş: Tamamen çevre dostu ürün, Jackery Explorer 240/500/1000 taşınabilir güç istasyonu (dahil değildir) ile %100 uyumlu, ayrıca 8 mm arabirimli uzatma kablolarını da destekler. Dış kumaş, güç sağlamak ve enerji tasarrufu sağlamak için açık hava etkinlikleri, kamp gezileri ve karavanlar için mükemmel, dayanıklı, su geçirmez ve dayanıklı oxford'dan yapılmıştır.
Kullanışlı, güvenli ve güvenilir: Boyutlar (katlanmamış): 121,92 x 53,34 x 0,51 cm, (katlanmış) 60,96 x 53,34 x 3,51 cm, ağırlık: 4,69 kg. Akıllı telefonlar, tabletler, kameralar ve daha fazlası dahil olmak üzere birden fazla küçük cihazın aynı anda şarj edilebileceği 1 x USB-C (5V, 3A) ve 1 x USB-A (5V, 2.4A) çıkışı ile donatılmıştır. (Not: PD yüklemesi desteklenmez). Jackery, ürünlerden ve müşterilerden sorumludur, her ürün satış öncesi güvenlik açısından test edilmiştir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.