FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Yolda kendinizi güvende hissetmeyi seviyor musunuz ve her zaman navigasyonu kullanıyor musunuz? Bu yüzden kanıtlanmış ve güvenilir bir araç tutucuya ihtiyacınız var. Joyroom JR-OK3 modeli ideal bir çözüm olabilir. Piyasadaki en iyi malzemelerden yapılmıştır, bu da dayanıklılığını garanti eder ve telefonun istikrarlı bakımı anlamına gelir. Ek olarak, 210 ° dönme yeteneği sağlar - böylece rotanın görünürlüğünü sağlayarak kendiniz için ideal eğim açısını ayarlayabilirsiniz. Sapın kendisi de çok basit, klasik bir görünüme sahiptir, bu da onu çoğu otomobilin iç mekanı için uygun hale getirir.
Şartname:

Marka: Joyroom
Türü: Araba tutucu
Türü: Kelepçe
Dönme yeteneği: 210 °
Malzeme: ABS + silikon
Amaç: 4 ila 6,7 inç boyutunda cep telefonları
Net ağırlık: 176,5 g

Set içeriği:

1x Araba tutucu

En önemli özellikler:

Yüksek dayanıklılık
Güçlü telefon bakımı
Telefonun olduğu yerde kaymaz ped
Kullanımı son derece kolay
Hızlı montaj
Çeşitli telefon modelleri için uygundur
Şık görünüm
Eğim açısı ayarı
Kompakt boyutlar ve hafiflik

Olağanüstü direnç ve garantili güvenlik
Sap, piyasadaki en iyi malzemelerden yapılmıştır ve bu da onu her koşula uygun hale getirir. Hem mekanik hasara hem de hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Hem yaz hem de kış aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tutucu, telefonun sıkıca tutulmasını garanti eder. En büyük avantajı, piyasada bulunan akıllı telefon modellerinin çoğuna uyma yeteneğidir.
210 ° dönüş fonksiyonu
Sap herhangi bir eğim açısına ayarlanabilir. Bu, yenilikçi 210 ° döndürme fonksiyonu ile sağlanır. Böylece, genellikle hava durumuna ve güneş ışığına bağlı olan ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. Yeterli. kolu tuttuğunuzu ve istenen hizalama için doğru yöne doğrulttuğunuzu.
Basit kullanım ve hızlı montaj
Son derece hızlı montaj, yeni bir cihazla turneye çıkabilmenin yalnızca birkaç dakika sürdüğü anlamına gelir. Sap bir kelepçe modelidir. Bu, telefonu taktıktan sonra yan kollarını manuel olarak sıkmanız gerekeceği anlamına gelir. Ancak, akıllı telefonunuzu serbest bırakmak da bir o kadar kolaydır. Kolu açmak için muhafazanın yan tarafındaki düğmeye basın.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.