FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
13 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Kullanışlı elektronik cihazlarınıza her zaman erişebilmek ister misiniz? Apple Watch'un manyetik indüksiyon şarj cihazı sayesinde saatinizi her zaman kullanıma hazır olacak şekilde rahat ve hızlı bir şekilde şarj edebileceksiniz. Evdeki ve işteki herhangi bir masanın düzenine uyan sağlam yapılmış, modern tasarımlı bir ürün kullanın. Desteklenen saatlerle tam uyumlu olduğu için orijinal ve tam teşekküllü endüktif şarj cihazlarını seçmenizi öneririz.
Şartname:

Marka: Joyroom
Modeli: S-IW004
Çıkış gücü: 2.5W

Set içeriği:

1 x Joyroom İndüksiyon Şarj Cihazı

En önemli özellikler:

Kullanışlı kablosuz şarj mümkün
Apple Watch için bobinin mükemmel uyumu
Hızlı ve kararlı şarj
Hafif ve kompakt masa aparatı

Optimum kablo uzunluğu
1,2 metrelik bir kabloyla donatılmış şarj cihazı, günlük kullanım için mükemmeldir. Her zaman elinizin altında olmasını istediğiniz ev veya ofis ekipmanlarının taşınması için idealdir. Uzun, karışık bir kablonun olmaması kesinlikle çok yardımcı oluyor.

Kompakt gadget
Şarj alanı küçüktür ve Apple Watch için mükemmel şekilde tasarlanmıştır. Saati indüksiyon bobinine koyduğunuzda sabittir ve masanın üzerinde hala çok fazla boş alan vardır.

Sağlam işçilik
Orijinal kablo sağlam bir kutuda paketlenmiştir. Çıkardıktan sonra gözleriniz, kaplaması paslanmaz çelik ve lacobel'den yapılmış, son derece dikkatli yapılmış bir ürün görecektir. Bu, hasar, oksidasyon veya paslanma olmadan uzun bir hizmet ömrü anlamına gelir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.