FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

PALET BAŞINA SADECE 299 EURO'DAN İTİBAREN ÖZEL FİYAT 14.03.2022 - 20.03.2022 tarihleri arasında geçerlidir !!!

Şimdi geri dönüş avcılarının finali için tekliflerimizle sıcaklığı tekrar artırıyoruz! Herkesin harika karışık paletler alma şansına sahip olmasını istiyoruz.


Şimdi doğrudan WhatsApp üzerinden sipariş verin.

Size benzersiz bir özel ürün sunuyoruz!

A malları ve B malları karışık 20 Euro palet var

Paletlerimiz ayrıca Ritzenhoff & Breker / Schott Zwiesel ve diğer markalar gibi markalı ürünler içerebilir.

Ayrıca burada Kalıntılar altında size sunduğumuz, ayrıca Villeroy & Boch - Gardena - Bestway ve diğerlerinden öğeleri de içeren hırdavatçı / kendin yap paletlerimize dikkat edin.

Ürünler iadeden geldi ama kullanılmadı. Bunlar düşmemiş, hasar görmemiş mallar nedeniyle iadelerdir. Sadece sevkiyat deposunda ve/veya FBA deposunda olan ve saklama süresi aşılmış depo iadeleri ile ilgili de olabilir. Bunlar mutlaka Amazon iadeleri değildir!

Paletler aşağıdaki ürün gruplarından ürünler içerebilir:
Dekorasyon - ev - oyuncaklar - kırtasiye - masa seti - hobi ve atölye (tam listeleme mümkün değil ama paletler son derece ucuz)

İadelerin mutlaka Amazon müşterilerinden gelmediğini, ayrıca Amazon'da depolanan ve depolama süresi aşıldığı için iade edilen mallar olabileceğini açıkça belirtmek isteriz, bunlar mantıksal olarak Amazon sevk deposundan Amazon iadeleridir !!!!!! Paletler yalnızca Amazon iadelerinden oluşmaz - açıklandığı gibi karışık kalan stok paletleridir. Ancak, bu paletlerin fiyatı kesinlikle rakipsiz!

Başka mallar mı arıyorsunuz?

Örneğin, karma çocuk elektrikli araçlara sahip oyuncak dış mekan paletlerimiz var - Bir ürün palet başına en az 10 çocuk aracı içerir ve palet başına sadece 999 Euro'dur. Çocukların elektrikli araçlarının yaklaşık olarak ne kadara mal olduğunu çevrimiçi öğrenin!

Resimler paletlerimizden birinin örnekleridir, her palet farklı görünür ve farklı şekilde paketlenir! Gösterilen öğelerin tam olarak 1'e 1 dahil edildiğinin garantisi yoktur. Resimler, paletlerin nasıl göründüğüne dair örnek resimler olarak açıkça tasarlanmıştır.

Ayrıca aşağıdaki kategorilerden karışık paletlerimiz var: Elektrikli ev aletleri - kendin yap / hırdavatçı / bahçe - oyunlar ve hobiler!

Eğer ilgileniyorsanız, lütfen bize bir soruşturma gönderin.

Mallar Hamburg'da bulunuyor - mallar bizim için nakliyeyi de yapan nakliye şirketimizle nakliye depomuzda.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.