FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Çoğu 26-55 inç düz ve kavisli TV için Kermeo Full Motion TV duvar montajı
Durum: Bir mal
1 palet : 96 adet
Birim fiyatı : 7.99€

【ULTRA GÜÇLÜ ÇİFT KOLLU TV DUVAR MONTAJI】 6 Mafsallı Kol TV Duvar Montajı, yüksek kaliteli demirden yapılmıştır ve çoğu 26-55 inç LED, LCD, OLED Düz ve Kavisli TV'ye uyar, 40 kg'a kadar tutar. Son derece yüksek güvenlik ve güvenilirliğe sahiptir ve TV'nizin güvenliğini ve kararlılığını sağlayabilir.
【TV DUVARA MONTAJ UYUMLULUĞU】 Sökülebilir uzatma braketleri VESA 75*75mm ila 400*400mm'ye uygundur. VIZIO, SHARP, LG, SONY, TCL, SAMSUNG, Hisense, ELEMENT, SCEPTER, TOSHIBA veya başka herhangi bir TV ile uyumludur.

【OPTİMİZE İZLEME DENEYİMİ】 Tamamen mafsallı TV duvar montajı rahat izleme sağlar. TV'yi 15° yukarı ve aşağı eğebilir, 30° ila 45° sola veya sağa döndürebilir ve en rahat izlemeyi bulana kadar TV-duvar mesafesini 50 mm'den 370 mm'ye ayarlayabilirsiniz.

【KOLAY KURULUM】 TV duvar montajı, hızlı bir şekilde kurulum yapmanıza yardımcı olmak için ayrıntılı adım adım kurulum talimatları ile donatılmıştır.

MÜKEMMEL MÜŞTERİ HİZMETİ 】 Her zaman ucuz TV duvar montaj aparatları sağlamaya hazırız ve satın almadan ve kurulumdan önce sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyarız. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen hemen bizimle iletişime geçin, size kesinlikle en tatmin edici cevabı vereceğiz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.