FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
7 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Koruyucu Flip Case Ürün Açıklaması + Öne Çıkanlar

Ürün Özellikleri: Ürün Tipi: Flip Koruyucu Kılıf Malzeme: Eko Deri + Silikon Uyumluluk: Samsung Galaxy A34 Kapatma: Manyetik 360 ° Telefon Koruması Kartlar ve nakit para için özel depolama alanı Standa dönüşen fonksiyonel kanat Yuvalar ve düğmeler için mükemmel şekilli kesikler Ekolojik deriden yapılmış son derece zarif görünüyor
Manyetik kapaklı kasanın şık tasarımı, Samsung Galaxy A34 ile mükemmel bir şekilde eşleşmiştir. Muhafaza hem yüksek bir koruma standardı hem de olağanüstü, zarif bir tasarım sağlar. Kapak, cihazımızı çizilmelere ve hasarlara karşı mükemmel şekilde koruyacak bir kılıf şeklinde yapılmıştır.
Yüksek kalite ve işçilik hassasiyeti Kasa, darbelere karşı dayanıklı ekolojik deri (dış kısım) ve esnek TPU (iç kısım - kasa) kombinasyonundan yapılmıştır ve böylece yüksek bir koruma standardı sağlar. Kasa, cihazın tüm kenarlarını tam olarak sardığı için esnek bir çerçeveye sahiptir.
Kapak, cihazınız için temel koruma sağlamak ve ona zarif bir tasarım kazandırmak üzere tasarlanmıştır. Sıkıca yapışır ve hasardan korur. Telefon kılıfı, yuvalar için gerekli kesikler ve düğme kapakları da dahil olmak üzere cihaz için tam işlevsellik sağlar. Kapak, hoparlör için özel bir kesik sayesinde ön kapak kapalıyken arama yapmanızı sağlar.
Yerleşik cep Üretici, kasanın tasarımını olabildiğince işlevsel hale getirmek için çok dikkatli bir şekilde düşünmüştür. İç cepler, örneğin ödeme kartlarını, nakit parayı veya belgeleri kolayca barındırabilir. Cepler kasanın kapağında bulunabilir.
Avantajlarından biri, telefonumuzu dinlendirebildiğimiz ve cihazı elimizde tutmadan kullanabildiğimiz standın çok pratik işlevidir. Film veya dizi izlemenin yanı sıra görüntülü görüşme yapmak için de mükemmel olacaktır.
Eko Küçük Paket Ürünlerimizin ambalajlarını yerden tasarruf sağlayacak şekilde tasarladık! Çevreye olan endişenizi keşfedin. Küçük paketleri seçin!
Her şey parmaklarınızın ucunda! Diğer tekliflerimize göz atın ve akıllı telefonunuz için gerekli aksesuarları seçin. Hatırlamak! Temperli cam, tutucular, araç şarj cihazları, FM vericileri, kablolar veya kulaklıklar gibi bir dizi aksesuar bulabilirsiniz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.