FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
11 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Tracer Stilo, her durumda takdir edebileceğiniz kablosuz konfor sunan kablosuz kulak üstü kulaklıklardır. İster en sevdiğiniz bilgisayar oyununun heyecan verici oyununun ortasında olun, ister zorlu bir kardiyo antrenmanı sırasında, Tracer kulaklıklar en sevdiğiniz müziğin keyfini utanmadan dinlemenizi sağlar. Ayrıca, yüksek kapasiteli pil sayesinde bir sonraki şarj için geri saymanıza gerek kalmaz.

• Aktif gürültü azaltma
• Bluetooth 5.0 teknolojisi
• 40 mm sürücüler
• Uzun ömürlü pil
• Bluetooth profilleri için destek
• Dahili mikrofon
• Dokunuşa hoş gelen malzemeden yapılmış kulaklıklar

İhtiyacın olduğunda sus
İstenmeyen gürültüyü en aza indiren ANC sistemi sayesinde kendinizi çevredeki gürültüden hızla izole edersiniz. İzleyici kulaklıklar, müzik dinlemiyorken bile arka plandaki gürültüyü azaltır.

Kullanışlı kontroller
Tracer Stillo kablosuz kulaklıklar, Bluetooth 5.0 teknolojisi ile donatılmış olup, bu sayede 10 metrelik bir menzil içerisinde akıllı telefonlar ve tabletler ile çalışabilmektedir.

Sınırsız Müzik
Tracer Stillo kulaklıklar, en sevdiğiniz müzikleri veya telefon görüşmelerini 15 saate kadar kesintisiz dinlemenizi sağlayan güçlü bir 300mAh pile sahiptir. Bekleme modunda, kulaklıklar 180 saate kadar çalışabilir, böylece sürekli şarj etmenize gerek kalmaz.

Devrim niteliğinde ses
Net ve güçlü sesin keyfini çıkarın. Kulaklıklarda yerleşik olarak bulunan 40 mm çapındaki büyük ve verimli sürücüler, hassas ses üretimi sağlar.

Heyecan verici oyun
Tracer kablosuz kulaklıklar, oyun tutkunları için de harika bir seçenek. Bluetooth teknolojisini destekleyen tüm konsollarla çalışırlar, böylece çevredeki gürültüden etkilenmeden oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Dahili mikrofon, çevrimiçi oyun sırasında ekibinizin geri kalanıyla iletişim halinde kalmanızı sağlar. Ek olarak, evrensel bir 3,5 mm mini jak kullanımı, çoğu cihaza kolayca bağlanmanıza olanak tanır.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.