FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

LAMBA EL FENERI GÜNEŞ KOÇANI KAMP POWERBANK GÜÇLÜ

₺246,87 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
50 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Polonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Son güncelleme
1 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

NZY ZJ-1158, çok işlevli taşınabilir bir LED el feneridir. Dahili 1200 mAh pil ile donatılmıştır ve akıllı telefonunuzu USB üzerinden şarj etmenizi sağlar. El fenerinin bir özelliği, cihazı doğrudan güneş ışığına erişimin olduğu herhangi bir yerde şarj etmenizi sağlayan bir güneş panelinin varlığıdır. İhtiyacınız olan aydınlatma türünü seçebilirsiniz: ana lamba veya vücudun parıltısı. Portatif lambanın birçok kullanımı vardır. Kullanışlı tasarım, düz bir yüzeye koymanıza veya asmanıza ve ayrıca bir kemerle elinizde rahatça tutmanıza olanak tanır. Bu cihaz herhangi bir yere monte edilebilir: yatak odasında veya çocuk odasında, koridorda, banyoda ve genel olarak mobil bir ışık kaynağına ihtiyaç duyulan her yerde. Lamba, güç kapalıyken odada taşınabilir bir el feneri, lamba, gece lambası veya yedek ışık kaynağı olarak kullanıma uygundur. NZY ZJ-1158, çeşitli ev koşullarında kullanım için modern bir lambadır

ZJ-1158 çok fonksiyonlu kamp feneri, balık avlarken, piknik, kamp yaparken, çardak veya ışıklar söndüğünde evde iyi bir ortak olacaktır. Lamba oldukça küçük bir ağırlığa sahiptir, çünkü dayanıklı plastikten yapılmıştır ve dahili pil sayesinde özerk olarak çalışır. Ayrıca USB cihazlarının acil olarak şarj edilmesi için bir Güç Bankası işlevine sahiptir.

Lambanın tasarımı, kemer tarafından elde dikey veya yatay konumda tutulabilecek şekilde düşünülmüştür. Ayrıca lambayı herhangi bir düz yüzeye dikey olarak yerleştirebilirsiniz.

Teknik olarak, ZJ-1158 el feneri iki uygulama çeşidi sunar - yönlü bir ışık akışına sahip bir el feneri olarak ve dağınık ışıklı bir lamba / lamba / gece lambası olarak. El fenerinin iki parlaklık modu ve bir acil durum yanıp sönme modu vardır, lambanın ise yalnızca iki parlaklık seviyesi vardır. Tüm modlar, lambanın üst tarafındaki güç düğmesine basılarak dönüşümlü olarak değiştirilir.

El feneri lambasının pilinin şarj edilmesi, USB Type-C girişinden veya doğrudan güneş ışığına maruz kaldığında lambanın üst ucunda bulunan güneş panelinden yapılır. Ek olarak, ZJ-1158 el feneri, USB cihazlarını şarj etmek için standart bir USB girişi ile donatılmıştır. Her iki konektör de nem, toz vb. girmesini önlemek için silikon bir kapakla kapatılmıştır. içinde.

Özellik -lerini:

Türü: Kamp Işığı / Fener / Gece Işığı

Modeli: ZJ-1158

Malzeme: Plastik

Güç kaynağı: dahili şarj edilebilir pil

Şarj: USB Type-C + güneş paneli

Çalışma: 5

Güç bankası işlevi: Evet

Siyah renk

Boyut: 13*10 cm

Ekipman:

Şarj edilebilir kamp lambası ZJ-1158

USB/USB Type-C şarj kablosu

Orijinal bir kartonda paketlenmiş



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.