FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Livingpai katlanır ve ayarlanabilir fitness trambolini

₺1.202,75 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
10 adet
Mevcut miktar
7 adet
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Son güncelleme
4 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı


Eğlenceli ve etkili eğitim Fitness trambolinleri sadece hafif, güvenli ve sessiz spor malzemeleri değil, aynı zamanda antrenman sırasında çok daha fazla eğlence sağlarlar. Günde sadece 10 dakika zıplamak kalorileri etkili bir şekilde yakar, 1 saatlik koşu, 30 dakikalık bisiklet veya 20 dakikalık yüzmeye eşdeğer olan kan dolaşımını güçlendirir. Uygun montaj, ayırma ve depolama Katlanır tasarım, boyutunu 1/4'e düşürür, bu da depolamayı kolaylaştırırken, ayarlanabilir tutamak ve metal yapı çıkarılabilir. Basit ama güçlü tasarım hafif malzemeden yapılmıştır, böylece herkes alet kullanmadan monte edebilir veya sökebilir. Zıplama, şınav, mekik ve çoğu germe egzersizi gibi çok çeşitli kullanımlar.

Katlanır tasarım

Trambolin iki kez katlanabilir ve katlanmış boyut 1/4'ten azdır, bu nedenle çok yerden tasarruf sağlar ve yatağın altına, köşeye, dolaba koymak kolaydır.

Yüksekliği ayarlanabilir tutamak Spor trambolin 4 seviyeli yükseklik ayarını destekler. Kolun yanındaki düğmeyi kullanarak, yetişkinler ve çocuklar için mükemmel trambolin olan 79 cm ila 106 cm arasında ayarlayabilirsiniz.

Köpüklü sap Yumuşak köpükle kaplanmış sap dengeyi, kaymazlığı ve konforu arttırır. Sadece zıplamanın sevincinin tadını çıkarın.

Temel özellikler:

Kapalı paslanmaz çelik yay Fitness trambolini, 32 adede kadar kapalı çelik yay ile donatılabilir ve elastik halat veya kayış yaylarından daha güvenli ve daha dayanıklı hale getiren bir güvenlik üçgeni tasarımına sahiptir.

Güvenlik Oxford Yastığı 600D, zıplarken ayaklarınızı ve ayak parmaklarınızı yaralanmaya karşı etkili bir şekilde koruyan PE iç katmana sahip çizilmeye dayanıklı Oxford malzemeden yapılmıştır.

Trambolinin kaymaması ve sessiz olması için kauçukla kaplanmış metal borular ve kauçuk 6 çıkarılabilir metal tüpler vardır.

Geliştirilmiş PP Atlama Tahtası: İthal PP kabartma tahtası daha iyi aşınma direnci sağlar ve su geçirmezdir. Eşsiz malzeme atlamaları daha yumuşak hale getirir ve dizini etkili bir şekilde korur. Yük kapasitesi 200 kg'a ulaşıyor.

Aksesuar -lar:

Dayanıklı bant aksesuarı Livingpai trambolini, antrenman deneyiminizi geliştirmek için 3 farklı direnç bandı ile birlikte gelir.

Çekme halatı içerir Trambolin bir çekme halatı içerir. Fitness daha da etkili hale getirmek için trambolin eğitimi ile birleştirilebilir.

Taşıma çantası dahildir Katlanır trambolin, trambolini rahatça taşımanıza izin veren yüksek kaliteli bir taşıma çantası ile birlikte gelir.

Özellikler: Maksimum yük 200 kg4 seviye yüksekliği ayarlanabilir köpük sapKatlanmış boyut orijinal boyutun 1 / 4'ünden daha azDayanıklı Oxford yastıkİç daire dayanıklı su geçirmez PP mattan yapılmıştırKaymaz kauçuk tabanlı ağır hizmet tipi çelik borularDayanıklı çizilmeye dayanıklı çelik yaylar



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.