FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
21 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

M520X2 Kablosuz akıllı kapı zili 2 adet alıcı

₺247,68 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
10 adet
Mevcut miktar
24 adet
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm7224
EAN:
=VLOOKUP(A128,Munka1!D:E,2,FALSE)
Son güncelleme
3 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

M520 kablosuz kapı zili, modern kablosuz alım ve ses işleme teknolojisi de dahil olmak üzere yüksek kaliteli teknoloji kullanılarak üretilmiştir. Ayrıca, çan 52 farklı melodi içerir. Daireler, villalar, mağazalar, oteller, ofis binaları, konferans salonları ve diğer yerler için ideal bir seçimdir.
Kapı zili sinyalinin menzili 300 metreye kadar olabilir, bu nedenle uzun menzilli bir kablosuz kapı zili arıyorsanız, bu model mükemmel bir seçim olabilir. Ek olarak, kapı zili yanıp sönen bir LED ışığına, dört tip ses seviyesine ve sessiz bir moda sahiptir.

Kapı zili için mini fişli alıcı 58 farklı zil sesine sahiptir ve ses seviyesini 0 dB ila 120 dB arasında ayarlayabilirsiniz. Alıcıyı açık bir prize takın ve pillere veya ayrı bir kuruluma gerek yoktur.
Çok kombinasyonlu eşleştirme sayesinde, bir verici birden fazla alıcıyı kontrol edebilir ve sistemin iki adede kadar verici ve birden fazla alıcı ile genişletilmesini sağlar. Her alıcı ayrı ayrı programlanabilir, böylece farklı düğmeler farklı melodileri etkinleştirebilir. Klasik ve mevsimsel melodiler arasında seçim yapabilir veya geleneksel "bing-bong" sesini de tercih edebilirsiniz.

Kapı zili düğmesi IP55 su geçirmezliğe sahiptir, bu nedenle yağmurlu havalarda bile mükemmel çalışır. Çan, -20 ° C ila 60 ° C arasındaki sıcaklıklarda çalışır, bu nedenle herhangi bir iklimde kullanılabilir. Çan düğmesi pili (CR2032) değiştirilebilir.
Kapı zili alıcısındaki LED ışığı, birisi kapı zili düğmesine bastığında yanar. Bu, işitme bozukluğu olan kişiler için yararlıdır ve özellikle kapı zili sessiz moddayken, uyku sırasında bebekleri uyandırmaktan kaçınmaya yardımcı olur.

Stil soketi
Su geçirmez IP55
Ayarlanabilir hacim 0DB-120DB
Mevcut zil sesleri 52
İsteğe bağlı eklentiler Alıcı/Alıcı-Verici
LED Ekranlar
Genişletilebilir



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.