WELCOME SUMMER
-35%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Nokia Lumia 830
OneDrive ile yüksek hızlı akıllı telefon
Süper hızlı LTE veri turbosu sayesinde, Nokia Lumia 830 ile mobil interneti tamamen yeni ve son derece hızlı bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. En zorlu uygulamalar bile artık 1.2 GHz işlemci ve 1 GB RAM ile sorun değil ve artık kaçırmak istemediğiniz benzersiz bir akıllı telefon deneyimi yaşayacaksınız.
OneDrive'daki 15 GB bulut depolama alanı ile bir daha hiçbir şey kaybolmaz. Tüm fotoğraflarınızı, şarkılarınızı ve belgelerinizi kolayca kaydedebilir ve bunlara her yerden erişebilirsiniz. OneDrive hesabınızdaki tüm içerik özeldir ve yalnızca siz istediğinizde paylaşılır. Bu, her şeyi arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşabileceğiniz ve herkesin kullanımına sunabileceğiniz anlamına gelir.
Bir bakışta en iyisi
• 1,2 GHz işlemci
• 1 GB RAM
• 10MP PureView kamera
• Windows Phone 8.1 işletim sistemi
• Değiştirilebilir kapak mevcuttur

Favori uygulamalarınız her zaman yanınızda
WhatsApp, Facebook ve Skype'a ek olarak, Lumia 830'unuzda birçok kullanışlı ve eğlenceli uygulama kullanıma hazırdır. Yeni oyunlarla uzun bekleme sürelerini birleştirin veya istediğiniz hedefe güvenilir bir şekilde ve sapma olmadan ulaşmak için navigasyonumuzu Here Drive Plus kullanın. Fotoğraf uygulamalarından haberlere, hava durumundan fitness ve beslenme uygulamalarına kadar, Windows Mağazası 350.000'den fazla uygulama arasından kişisel favorilerinizi seçmenize olanak tanır ve her gün daha fazlası eklenir.

Herkes için Office
Microsoft Office, Lumia 830 telefonunuza önceden yüklenmiş olarak gelir, böylece hareket halindeyken tüm önemli Word, Excel veya PowerPoint belgelerinizi hızlı ve kolay bir şekilde düzenleyebilir ve bunlara istediğiniz zaman erişebilirsiniz. Evde veya ofiste, dizüstü bilgisayarınızda, PC'nizde veya tabletinizde çalışmaya kolayca devam edebilirsiniz. Bu saf esnekliktir. Tam Office deneyimini şimdi edinin.

İlham veren görüntüler
Nokia Lumia 830 ile, yalnızca Nokia Creative Studio gibi harika fotoğraf uygulamalarına erişmekle kalmaz, aynı zamanda gemideki iyi donanıma da sahip olursunuz. Zeiss'ın optiklerine sahip 10 megapiksel PureView kamera, günün güzel anlarını yakalamanızı sağlayan jilet keskinliğinde fotoğraflar çeker. Lumia ayrıca kayıtlarınızı bir deneyim haline getirmek için birçok farklı düzenleme programı sunar.

Windows Phone 8.1 deneyimini yaşayın
Yeni Windows Phone 8.1 sürümü ile artık akıllı telefonunuzu evdeki dizüstü bilgisayarınız veya PC'niz kadar kolay kullanabilir ve tüm cihazlarınız arasında hızlı bir şekilde dosya alışverişinde bulunabilirsiniz. Net canlı karolar sayesinde, her zaman bir genel bakışa sahip olursunuz ve arkadaşlarınızın bir şey paylaştığını hemen görürsünüz. Ayrıca, karolarınızı tarzınıza göre özelleştirebilirsiniz.
Ve hepsinden iyisi: Windows Phone 8.1 işletim sistemiyle, Windows 10'a yükseltmek için en uygun koşullara sahipsiniz.
Banka havalesi veya Transferwise
Almanya çapında 19,99 € veya Avrupa çapında 25,00 € 'ya kadar 100 cihaza kadar nakliye.
500 cihazdan ücretsiz nakliye / Avrupa çapında.
Cihazlar farklı renklerde teslim edilir. Malların çoğu B malları (B ve C kalitesi) kullanılmaktadır.
Zaman zaman daha önce hiç kullanılmamış yeni cihazlar da vardır (A-stok / folyo ile).
Cihazlar pil ve arka kapak (arka kapak) dahil olarak teslim edilir.
Cihazlar için yeni aksesuarlar, şarj kablosu, güç fişi ve kulaklık içerir, cihaz başına 4 € ekstra ücret karşılığında satın alınabilir, nöral yenidir.
Ekran kırılması olan cihazlar dahil değildir.
Bu metin, tüm reklamlarımız için geçerli olan standart bir metindir.
"Cihazlar açılıyor/kapanıyor ve LCD işlevselliği açısından test ediliyor. Cihazlar pil ve arka kapak dahil olarak teslim edilir.
Güç açma/kapama testi, cihazların açılıp açılamayacağını görmek için kontrol edildiği anlamına gelir. Ek olarak, LCD test edilir.

Fotoğraflar Açıklayıcı Durumun fotoğraflarda görülenle aynı olduğunu veya aldığınız gönderiye dahil edildiğini garanti etmez.
Ödeme alındıktan sonra teslim süresi, malları size gönderiyoruz, teslimat süresi 1-5 gün, bulunduğunuz yere bağlı olarak.
Nakliye numarasını alacaksınız, paketi İnternet'ten takip edebilirsiniz.
En iyi fiyatın ne sunduğuna bağlı olarak DHL, DPD, GLS, UPS, Hermes ve diğerleri ile birlikte gönderiyoruz.
Güç açma/kapama testi, cihazların açılıp açılamayacağını görmek için kontrol edildiği anlamına gelir. Ek olarak, LCD test edilir.
Stokta artık tam sayı olmayan bir cihazın stoğu varsa, aynı fiyat sınıfına sahip cihazları veya bir sonraki fiyat aralığındaki 2 cihazı (2 = 1) alırsınız.
Zaman zaman pilin artık en iyisi olmadığı veya sadece kısmi bir şarjın ortaya çıktığı cihazlar vardır.
150.000'den fazla cihazla bu gerçekleşebilir.
Cihazlar açılıp kapatılır ve LCD işlevselliği açısından test edilir. Cihazlar pil ve arka kapak dahil olarak teslim edilir.

Piller sarf malzemesidir, üreticiler bile sadece bunları sınırlar



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.