FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Modern Halo Edition Zemin Lambası Gökkuşağı Projeksiyon Lambaları Gün Batımı Işık Sergi Salonu Oturma Odası Yatak Odası Sundurma Arka Plan Duvar Atmosfer Işıkları

Durum: Yepyeni

Mevcut miktar: 254 adet (2 palet)

Adedi: 127 adet (1 palet)

Stok: CZ - stokta

Halo Edition Evo Lambader, lafı fazla uzatmadan, sanatı teknik bilgiyle birleştiren modern bir lambader tasarımıdır. Işığı sonsuz bir renk yelpazesine bölmek için dikroik bir filtre kullanmasına rağmen, ultra kompakt bir zemin lambasıdır.

Yeni gün batımı tarzı atmosfer dekorasyonu LED zemin lambası, güneş battığında dışarı çıkmadan atmosferi hissetmenizi sağlar ve aynı zamanda gün içinde yükselen güneşin atmosferini de yaratabilir.
Lamba tutucu yukarı ve aşağı veya sola ve sağa döndürülebilir ve odanıza farklı efektler getirmek için farklı açılardan farklı ışıklar oluşturulabilir.

Halonun boyutu ve şekli, beğendiğiniz atmosferi yaratmak için lamba kafasının dönüşü ve duvardan uzaklığı ile ayarlanabilir. Fotoğrafçıların sanatsal fotoğraflar çekmesi ve aile atmosferini geliştirmesi uygundur.
Sağlam taban ve sağlam tasarım, serbestçe yerleştirilmesine izin verir, taban, kolayca devrilmeyeceği için yaklaşık 3 kg ağırlığındadır.
Romantik ve modern bir aileye sahip olmayı hayal ediyorsanız, bu zemin lambası bir zorunluluktur. İster ebeveyn yatak odasına, ister kız odasına, oturma odasına veya misafir odasına yerleştirseniz, size bir çok rüya gibi duygular katacaktır.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.