FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
16 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Moser, hem güzellik salonlarında hem de evde kullanılabilecek en büyük profesyonel ürün üreticilerinden biridir. Moser, saç kesme makineleri için yüksek kaliteli ekipmanların lider üreticisidir. Clipper Moser, güzellik salonlarında% 80'inde bulunur ve Romanya'daki en iyi kuaförler tarafından kullanılır. Moser, saç kesme makineleri, kontur makineleri, kıvırıcılar, saç kurutma makineleri, saç düzleştiriciler ve oluklu saç düzleştiriciler gibi saç aletleri üretmektedir.
Olağanüstü fikirler, güçlü teknoloji ve birinci sınıf kalite, Moser markasına itibar ve parlaklık kazandırır. Moser profesyonel şekillendirme ekipmanları yarım yüzyılı aşkın bir süredir standartları belirlemektedir. Tüm üreticiler Clipper Moser ve bıçakları Almanya'da üretilmektedir.
Moser profesyonel saç kesme makineleri en zorlu testlere tabidir. Moser Primat Clipper 1230 MO1230-0053 Avantajları: Clipper Moser Primat 1230 MO1230-0053, salonlar için değil, aynı zamanda ev için de özel olarak tasarlanmıştır. Profesyonel çim kabloları, dayanıklı ise 1230 modelidir. MOSER osilatörlerinden teknoloji kanıtlanmış profesyonel motor. Özellikle sessiz - çok güçlü. Günlük işleri kolaylaştırır ve sürekli çalışmayı sağlar. Teknik veriler: Kesme sistemi: Bıçak seti değiştirilebilir STAR bıçak genişliği: 46 mm Kesme uzunluğu: 0,1 - 3 mm Motor: Sessiz motor Osilatör, dakikada 3000 devir Teknik Çaceristici: Güç kaynağı (V / Hz): 220- 240 V, 50/60 Hz Renk: Gri Güç: 15W Ağırlık: 620g Kablo uzunluğu: 3m Garanti: 12 ay! Menşe ülke: Almanya Paket içeriği: 2 yükseltme: 4,5 ve 9mm, bıçaklar için temizleme fırçası yağı Teknik manuel garanti Moser



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.