FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Mutfak FM Ağ Radyo Auna KR-140 LED BT

₺1.595,87 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Polonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
4260509684149
EAN:
4260509684149
Son güncelleme
3 hafta önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı


KR-140 Mutfak radyosu Bluetooth tuner FM LED beyaz
Auna'nın KR-140 mutfak radyosu sadece yemek pişirme sırasında müzikal eğlence değildir. Bluetooth işlevi sayesinde, dahili radyo bir akıllı telefona bağlanabilir ve hoparlör olarak kullanılabilir.
Bu mutfak radyosunun gerçek avantajı dahili Bluetooth arayüzüdür. Akıllı telefonlardan, dizüstü bilgisayarlardan veya tabletlerden kablosuz olarak müzik akışı yapmanızı sağlar. İki stereo hoparlör, düşük bas üretimini garanti eden iki küçük woofer tarafından desteklenen en iyi vuruşları çalmaktan sorumludur. Buna ek olarak, Bluetooth, radyoyu eller serbest bir sistem olarak kullanmanıza izin verir, böylece dahili mikrofonu kullanarak gelen aramaları istediğiniz zaman cevaplayabilirsiniz.
Bluetooth'a ek olarak, AUNA KR-140 mutfak radyosu, tüm işlevlerin kontrol edildiği su geçirmez bir dokunmatik ekrana sahiptir. Bu sayede, dahili radyo pişirme sırasında kolayca çalıştırılabilir ve tamamlandıktan sonra kirli ekranları temizleyin.
Temel ekipman ayrıca 40 radyo istasyonu ve LED aydınlatma için hafızaya sahip bir FM-PLL radyo alıcısı içerir. Parlak aydınlatma (9 LED), çalışma yüzeyini aydınlatmanızı sağlar. Özel bir avantaj, çeşitli yemekler için doğru pişirme süresine dikkat etmeye yardımcı olan ayarlanabilir pişirme süresi zamanlayıcısıdır. Programlanabilir çift alarm ve erteleme fonksiyonuna sahip kapsamlı uyandırma fonksiyonlarının yanı sıra bir uyku zamanlayıcısı, cihazın fonksiyon yelpazesini tamamlar. Uyandırma sinyali radyo veya ses sinyali ile seçilebilir.

Temel bilgiler:Eller serbest işlevi: Bluetooth üzerinden pratik eller serbestKolay bağlantı: tabletinizi, akıllı telefonunuzu ve PC'nizi Bluetooth ile kablosuz olarak bağlayınİyi ses: Stereo hoparlörler ve subwoofer'lar 10 yıla kadar müzik gücü sağlar Görünürdeki her şey: Çalışma yüzeyini aydınlatmak için parlak aydınlatma (9 LED) Kolay temizlenebilir:    Dokunmatik ekran pişirme sırasında ve sonrasında kolayca silinebilir FinishMükemmel yardım: yemek pişirirken pratik pişirme zamanlayıcısı ve çift alarm yardımıÖzellikler:Bluetooth sürümü: 4.1BT profilleri: A2DP, AVRCP, HSPBoit aralığı: 10 metreye kadarÇıkış gücü: 2,7 x 2 watt RMSImpedance: 4 ohmFrekans aralığı: 80 - 18.000 HzFM frekans aralığı: 87,5 - 108 MHzRDS işlevleri: zaman senkronizasyonuİstasyon belleği: 40 istasyonGüç kaynağı: 220-240 V~ | 50/60 Hz (5 V, 2 A)

Teslimat kapsamı:
1 x Cihaz
1 x Güç Adaptörü
Sabitleme malzemesi
Almanca kullanım kılavuzu (diğer diller: İngilizce, vb.)

Boyutlar:Boyutlar: yaklaşık 27 x 4,7 x 15 cm (GxYxD, fişli)Ağırlık: yaklaşık 0,63 kg



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.