FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
19 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


İstihbarat DAB + Mutfak Radyosu, Alexa Ses Kontrolü, Spotify, BT, gümüş
Akıllı tasarıma sahip akıllı mutfak radyosu: auna'nın Intelligence DAB+'sı mutfakta verimli, çok işlevli ve kompakt bir arkadaş olarak ikna eder.
Kompakt boyutları ve akıllı çift montaj konsepti sayesinde, 5 W RMS'li çok yönlü DAB+/FM telsiz, dolapların ve mutfak raflarının altına yerleştirilebilir veya bir masaya yerleştirilebilir. Dahili DAB +/FM antenli radyo, analog sinyale ek olarak tüm dijital radyo istasyonlarını herhangi bir parazit olmadan alır.
Auna Intelligence DAB + mutfak radyosu da evinizde akıllı bir cihazdır: Burada herhangi bir düğmeye basmanıza gerek yoktur, çünkü Alexa ses servisi sesli komutları kullanarak çalışmanıza izin verir: Alexa, müzik çal! Örneğin, Intelligence DAB + akıllı soket radyonun WLAN üzerinden bağlanabileceği sayısız ses akışı hizmetinden biri: Amazon Music, audible, Pandora, TuneIn vb. Sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Doğru Amazon hesabıyla, elbette Alexa ses hizmetinin tüm özelliklerine sahibiz: Son teslim tarihlerini hatırlamanıza, en sevdiğiniz müziği dinlemenize, hava durumu bilgilerini almanıza, Chuck Norris hakkındaki şakaları dinlerken soruları yanıtlamanıza veya gülmenize izin verin - Alexa özellikleri gün geçtikçe zenginleşiyor ve günlük hayatı kolaylaştırıyor.
TuneIn Intelligence akış hizmeti ile auna DAB +, dünyanın dört bir yanından binlerce radyo istasyonunu dijital olarak almanızı ve gürültü veya parazit olmadan dinlemenizi sağlayan çevrimiçi bir radyo haline gelir. Yeterli olmayanlar için, akıllı bir radyonun özelliklerini, akıllı telefonlarındaki, tabletlerindeki veya MP3 çalarlarındaki müzik dosyası bankalarıyla eşleştirerek Bluetooth alıcısı olarak kullanabilirler.
Akıllı ve çok yönlü cihaz, Linkplay aracılığıyla Multiroom modunda da doğal olarak kullanılabilir, böylece Multiroom ortamı yaratılır. Maksimum eşleştirmek mümkündür. 6 uygun cihaz, sadece daire boyunca müzik sağlamakla kalmaz, aynı zamanda onları bulunduğunuz yere taşır. Multiroom ağında kontrol etmek veya Spotify Connect'te bir Premium hesaba bağlanmak için auna'nın hem iOS hem de Android cihazlarda kullanılabilen basit Intelligence uygulamasını kullan. Temel fonksiyonlar, hafif çalıştırma düğmeleri kullanılarak doğrudan cihaz üzerinden de kontrol edilebilir.
İster sabahları çırpınıyor, ister akşam yemek pişiriyor veya dinleniyor olun: Intelligence DAB+ mutfak radyosu ile her zaman sahip olduğunuz en iyi eğlence sizsiniz.
Bu cihazda Alexa'nın yalnızca etkin bir Alman, İngilizce veya ABD Amazon hesabıyla çalıştığını lütfen unutmayın.

Temel bilgiler:

Maksimum dinleme keyfi: DAB+/FM radyo ve Tuneln akış hizmeti aracılığıyla binlerce radyo istasyonuna kolayca erişilebilir
Akıllı cihaz: Alexa ses hizmeti ve Amazon Alexa üzerinden ses kontrolü
Ses akışı: Amazon Music, audible, Pandora, TuneIn veya Spotify Connect'ten
Akıllı ve kolay kurulum: DSS Layout sayesinde dolaplara ve mutfak raflarına kompakt kurulum
Masaüstü özelliği: Şık bir ayakta duran cihaz olarak
Kablosuz ve Kullanışlı: Akıllı telefonunuzdan, dizüstü bilgisayarınızdan veya tabletinizden ses akışı için Blueutooth işlevi
Auna Intelligence Uygulaması: Çok Odalı ağını ve Spotify Connect bağlantısını kontrol etmek için
Görünürdeki her şey: Arka aydınlatmalı net LCD ekran
Tam güç: 5W RMS mono hoparlör

Özellikler:

DSS Yerleşim Konsepti
Akıllı dahili cihaz dahildir
Radyo DAB+/FM
Bluetooth işlevi
Alexa Voice Service uygun bir Amazon hesabı gerektirir
Alexa: Randevu hatırlatıcıları, hava durumu bilgileri, favori şarkılar, soruların yanıtları ve daha fazlası.
Multiroom paylaşımı için uygun cihazlar bu sayfada bulunabilir
İşlevleri doğrudan cihaz üzerinde kontrol etme yeteneği
Radyo istasyonları için 10 bellek yuvası
Arka aydınlatmalı LCD ekran
Renk: gümüş
Çıkış Gücü: 5W RMS
Güç kaynağı: 220–240 V~ | 50/60 Hz

Boyutlar: Boyutlar: yaklaşık 18 x 6,5 x 20 cm (genişlik x yükseklik x derinlik) Güç kablosu uzunluğu: yaklaşık 1,50 mAğırlık: yaklaşık 0,8 kg



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.