FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
20 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


Ürün Açıklaması: 
Neewer LED Işık Kiti, özellikle kameralar ve video kameralar için tasarlanmış yüksek kaliteli bir aydınlatma cihazıdır. Bu ışık seti, fotoğraf veya video kaydınız için mükemmel aydınlatma koşullarını oluşturmanıza yardımcı olacak birçok özelliğe ve avantaja sahiptir.

Anahtar özellikler:

Pil ömrü: Neewer LED Işık Kiti, tek bir şarj veya pil değişimi ile 80 dakikaya kadar kullanım sunar.

Ürün ölçüleri: Işık seti ölçüleri: 41,2 cm uzunluğunda, 17 cm genişliğinde ve 8 cm yüksekliğindedir.

Uyumluluk: Neewer LED Işık Kiti beş farklı pil tipiyle uyumludur: Panasonic CGR-D16S, Sony NP-FH70, NP-FM55H, NP-F550 ve AA piller.

Pil kapasitesi göstergesi: Test düğmesine basarak pil şarjını kolayca kontrol edebilirsiniz. 4 LED ışığı pilin dolu olduğunu ve 1 LED ışığı düşük gücü gösterir.

Filtreler: Kit, ışığı azaltan beyaz bir filtre (başıboş efekt) ve renk sıcaklığını 3200K'ya düşürmek için başka bir filtre olmak üzere iki filtre içerir.

Karartma: Parlaklık, açıp kapatmanıza ve parlaklığı ayarlamanıza olanak tanıyan bir döner anahtarla kolayca ayarlanabilir.

Flaş yuvası tasarımı: Işık seti, video kameranızı veya video kameranızı yakalamanıza olanak tanıyan bir flaş yuvası tasarımına sahiptir. Flaş yuvası bağlantısı veya 1/4" dişi olan çeşitli DSLR fotoğraf makineleri, video kameralar ve tripodlarla uyumludur.

Isı dağılımı: İyi bir ısı yayma sistemi sayesinde cihaz serin çalışır ve 50000 saate kadar kullanım ömrü sağlayabilen uzun hizmet ömrüne sahip LED ampuller kullanır.

Güç: Neewer LED Işık Seti, 6 adet AA pil ile çalışır (piller birlikte verilmez). Ayrıca, birlikte verilen pil adaptörüyle belirli Sony NP serisi pilleri (NP-F550, NP-FM55H, NP-FH60) veya Panasonic CGR-D16S pilleri kullanabilirsiniz.

Neewer LED Işık Seti hafif ve dayanıklıdır ve her yere götürmek için tasarlanmıştır. Hızlı ve kolay ayarlar, mükemmel bir çekimi asla kaçırmamanızı sağlar.

NEEWER, küresel bir fotoğraf, videografi ve müzik ekipmanı markasıdır. Şirket, dünya çapında profesyonel fotoğrafçılar, kameramanlar ve müzik severler tarafından test edilmiş üstün kaliteli ürünler sunmayı taahhüt eder.

Paket içeriği:

1 x turuncu filtre
1 x Neewer Kamera led lamba
1 adet talimatlar

Satın alırken lütfen şunlara dikkat edin:
Ürün pil içermez.
5 x 2AA pil ile kullanılabilir, piller dahil değildir! 

Ürünün piline ek olarak pil ile de kullanılabilir.
Bu ürünle uyumlu piller:

NP-F550 Serisi
F750 Serisi
F970 Serisi



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.