FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
9 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Nokia N8 akıllı telefon (12 MP Carl-Zeiss kamera, xenon flaş, HDMI bağlantı noktası, çimdik yakınlaştırma, Ovi kartlar) Çeşitli renkler
Nokia N8, Facebook ve Twitter üzerinden bağlantıda kalmayı kolaylaştırır: adres defteri doğrudan tüm arkadaşların durumunu gösterir. Bir değil, örneğin mini programlarla (widget'lar) ayrı ayrı yapılandırabileceğiniz üç ana sayfa görünümünüz vardır. Parmağınızın basit bir hareketiyle bir ev görünümünden diğerine geçebilirsiniz. Nokia N8 cep telefonunuzla, videoları HD kalitesinde kaydedebilir ve düzenleyebilir, müzik, resim, metin ve geçişler ekleyebilir ve ardından bunları doğrudan İnternet'e yükleyebilirsiniz. Carl Zeiss'ın 12 megapiksel büyük sensörü ve optikleri ile olağanüstü fotoğraflar çekin. Xenon flaş, düşük ışık koşullarında bile yüksek kaliteli çekimlere olanak tanır.Nokia N8'in bir HDMI bağlantı noktası vardır, böylece fotoğraflarınızı, videolarınızı ve müziklerinizi uyumlu TV'lerde, harici ekranlarda, projektörlerde ve müzik setinizde oynatabilirsiniz. Ve tüm bunlar, videolar için 1.280 x 720 piksel (720p) inanılmaz bir dijital HD çözünürlükte. Nokia N8, Dolby Digital Plus'ı da destekliyor. Böylece ev sinema sisteminizdeki videolarınızın keyfini Dolby Surround sesle çıkarabilirsiniz.Nokia N8 ile nereye gideceğinizi her zaman bilirsiniz. Sadece varış noktanıza girersiniz ve Ovi Maps sizi 70'ten fazla ülkede yürüyerek veya arabada ses destekli yol tarifleriyle oraya götürür. Ayrıca ücretsiz: Dünya çapında haritalar, Lonely Planet ve Michelin seyahat rehberleri, yakınlardaki güncel hava durumu ve olaylar hakkında bilgiler.Nokia N8'iniz için ek uygulamalar daha da eğlenceli ve yaratıcı olmanın daha da fazla yolunu sunar. Ovi Store'da indirilecek binlerce uygulama, oyun ve video var. Olasılıklar sonsuzdur. Nokia N8, albüm kapağının görüntülenmesi de dahil olmak üzere tüm favori albümlerinize sezgisel erişim sağlar. Müzik koleksiyonunuzun keyfini hareket halindeyken çıkarın - 50 saate kadar.

"Cihazlar açılıyor/kapanıyor ve LCD işlevselliği açısından test ediliyor. Cihazlar pil ve arka kapak dahil olarak teslim edilir.
Güç açma/kapama testi, cihazların açılıp açılamayacağını görmek için kontrol edildiği anlamına gelir. Ek olarak, LCD test edilir.
Bu teklif yalnızca profesyonel satıcılara yöneliktir.
Ticaret lisansı olan veya olmayan tüccarlar.
Wehr birkaç cihaz satın alır özel bir kişi değildir.
Bunlar yeni cihazlar olmadığı için piller için garanti verilmez.
Satış, açıkça garanti veya iade olmaksızın özel bir ürün olarak gerçekleşir.
Bu teklif yalnızca profesyonel satıcılara yöneliktir. Satış, açıkça garanti veya iade olmaksızın özel bir ürün olarak gerçekleşir.
Herhangi bir garanti hariç olmak üzere satış İndirim, dönüştürme veya itfa yok.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.