FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Ev zekası se yaratır asla bb olmadı! Nooie Akıllı Fiş artık Alexa veya Google Home ile evinizi yönetmenize yardımcı olabilir. Akıllı Fiş bir dünya yapabilir g t s, ventil boğaz, k v f z k s m g bir çok m s esk r s t s t s t bb soketi de birden fazla sokete güç sağlamak için kullanılabilir. Akıllı soketler, akıllı ev hub'ları tarafından da kullanılabilir.
Alexa, hala günlük bir olay olan rutinler ve programlar oluşturmak için bir kez kullanabilir. Sabah ışıkları açabilir veya evinizden çıktığınızda ışıklarınızı yakan akşam rutinine başlayabilirsiniz. Akıllı tasarım, evinizi her zaman göz alıcı ve konforlu hale getirebilir.
ETL, tam güvenlik garantisi sağlar ve çocuğun işlevi, çocukların cihazları hatasız bir şekilde açmasını önler. Kompakt tasarım, üçüncü elektrik prizinizi boş tutar, böylece cihazınızı bağlama konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Nooie Smart Plug, evinizi güvenli ve kullanıcı dostu tutmak için elinden gelen her şeyi yapar. Nooie Smart Plug ile evinizi akıllı hale getirin ve ev otomasyonunuzu tek seferlik akıllı hale getirin.
Specifik ci :

Fesz lts g: 250V
Maksimum lis ram: 10A
Terim k m rete: 5.5cm * 5.5cm * 8.2cm


Paket içeriği:
2 x Nooie Wifi akıllı soket



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.