FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

URL ve video bağlantılarını açabilen, hedef adresinize navigasyonu başlatabilen, bazı verileri depolayabilen ve hatta diğer NFC etkinliklerini tetikleyebilen bir NFC çıkartması mı arıyorsunuz?

NTAG213 çipli ince, şeffaf NFC çıkartmaları, en popüler NFC çıkartma türlerinden biridir ve kağıt, plastik, cam, ahşap veya diğer metalik olmayan tabanlarda kullanılabilir.

Pazarlama amaçlı, ürün tanımlama veya cep telefonları için çeşitli ücretsiz NFC uygulamalarıyla kişisel kullanım için kullanılabilirler.

Bu NFC çıkartmaları çok incedir ve hızlı ve güvenilir çalışma sağlayan 25 mm'lik bir çapa sahiptir.

Gömülü NFC yongası, 13.56 MHz frekansında çalışan ve ISO 14443 protokolüne göre çalışan tanınmış NXP çipi NTAG213'tür. 7 bayt uzunluğunda benzersiz kimlik numarası (UID) ve 144 baytlık bir bellek içerir.

NFC çip kodlaması oldukça basittir ve NFC telefonlar için ücretsiz NFC uygulamaları veya bir ACR1252U kodlayıcı ve masaüstü yazılımı ile yapılabilir.

Stoktan beyaz, programlanmamış NFC çıkartmaları satın alabilir veya şirket logonuz, promosyon içeriğiniz, kimlik numaralarınız vb. İle basılı NFC çıkartmaları için bize bir soruşturma gönderebilirsiniz.

Çok miktarda kodlanmış NFC yongasına ihtiyacınız varsa, bir üretim işlemi sırasında çip kodlamasını yapmak daha kolaydır.

NFC çıkartmaları tanıtım amaçlı, ürün tanımlama ve kişisel kullanım için yaygın olarak kullanılmaktadır.

Promosyon amaçlı NFC Çıkartmaları

NFC çıkartmalarını posterin arkasına yapıştırırsanız, posteri etkileşimli hale getirirler. Kullanıcı posterin belirli bir bölümünü taradığında, çıkartma bir kullanıcı telefonunda programlanmış URL adresini açar ve kullanıcı telefonundaki ek sunum içeriğine erişebilir.

Aynı postere birden fazla NFC çıkartması yerleştirebilirsiniz ve posterin farklı bölümleri farklı eylemleri tetikler. Bu alanlar, posterin basılı tarafında, "Video sunumu için buraya dokunun", "Ürünü sipariş etmek için burayı tara", "Teknik ayrıntılar için bir etiketi tara" gibi bir harekete geçirici mesaj metniyle açıklanabilir ve işaretlenebilir.

Böyle etkileşimli bir poster ile şunları yapabilirsiniz:

- Müşteriyi YouTube'unuza veya diğer video sunumlarınıza yönlendirmek,
- adresinize bir navigasyonu tetiklemek,
- Ek tanıtım içeriği içeren bir URL bağlantısı açın
- Ürün verilerini müşteri cep telefonunda metin olarak görüntüleme (ürün kimliği, satın alma tarihi, garanti vb.)
- Google Play veya başka bir App Store'a bir mobil uygulama veya indirme bağlantısı açın
- otomatik olarak bir telefon numarası çevirmek veya önceden yazılmış bir SMS açmak
- Konumu rapor et (Enlem ve Boylam)
- Belirli koordinatlarda bir Street View açın
- İletişim bilgilerinizi müşterinizin telefonuna ekleyin
- Bir Wi-Fi ağı veya Bluetooth bağlantısı yapılandırın
- Bir Sosyal Ağ bağlantısı ekleyin
- Belirli bir platforma sahip ürün arayın (Amazon, AOL, Baidu, eBay, Google, IMDb, Wikipedia, YouTube, vb.)
- bağışlar veya diğer ödemeler için bir Bitcoin adresi ekleyin
- veya bazı özelleştirilmiş eylemleri tetiklemek için sadece bir çip kimliği kullanın.

Bunlar standart NFC özellikleridir ve bunları tetiklemek yeterince basit bir taramadır. Kullanıcı telefonlarında özel NFC yazılımı gerekli değildir.

Bir URL'yi açmak, bir numarayı çevirmek gibi en yaygın özellikler, Android ve iPhone'lar gibi farklı platformlarda bile iyi çalışıyor. Navigasyon gibi bazı özellikler belirli bir Android uygulamasıyla ilgili olabilir ve bir iPhone'da aynı şekilde çalışmaz. Üreticiler arasındaki komutların birleştirilmesi hala devam etmekte ve gelişmektedir.

Programlanan çip bir şifre ile kilitlenebilir ve çip diğer yetkisiz kullanıcılar tarafından önceden programlanamaz. Bu çipler için veri saklama süresi 10 yıldır.

Ürün tanımlama için NFC Çıkartmaları

NFC çıkartmaları genellikle ürün tanımlama için kullanılır. Metalik olmayan malzemelerden yapılmış ürünlerde kullanıma uygundurlar, NFC çıkartmalarını taşıyacak kadar büyüktürler ve bir çıkartmadan çok daha pahalıya mal olurlar.

NFC yongaları 5 cm'ye kadar bir yakınlık aralığında çalıştığından, etiketin ürüne düzgün bir şekilde gömülmesi gerekir.

NTAG213 yongası, Ürün Kimlik Numarası olarak kullanılabilecek 7 bayt uzunluğunda benzersiz bir kimlik numarası içerir ve aşağıdaki gibi 136 karakterlik verileri depolamamıza izin veren 144 baytlık bir belleğe sahiptir:

"Kimlik: FRE123456789DE; Prod_Date:12.3.2021; Lot_No:SI234543FT988G; Key_Parameters:15-A3-45-23-FE-67-54; Service_Date:12.9.2021; Durum: Tamam"

Bir NFC yongasına özel veri yazarken, özel bir anahtar kullanabilirsiniz ve içerik yetkili olmayan kullanıcılardan gizlenir.

NFC çipleri, spor ekipmanlarının sahipliğini kanıtlamak için de kullanılabilir. Üretici, üretim amaçları ve ürün takibi için bir kimlik çipi kullanabilir, kullanıcı aşağıdaki gibi bir sahiplik verisini saklayabilir ve kilitleyebilir:

"Bu rüzgar sörfü John Deep, 2803 Pike Street, San Diego, California, 92123, ABD'ye ait. Bulunursa, lütfen +1 858-597-5073 numaralı telefonu arayın"

Çip Kimliği, birçok NFC uygulamasıyla her zaman kolayca okunabilir ve herkes tarafından görülebilir. Kimlik genellikle ürünü birbirine bağlayan bir tanımlayıcı olarak kullanılır.


Ek
Dosya indir technical-specification-for-ntag213-chip.pdf


Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.