FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
22 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

o3-Çözelti - 3.0 litre
D e s i n f e c t i o n s m i t t e l

... C o r o n a - V i r e n (ayrıca S A R S-C O V - 2) ve I n f l u e n c a - V i r e n. F l a n d e s i n f e c t i o o o n, sadece kapağı sökün ve temizlik bezini verin. Ve yeniden doldurma için idealdir. D e s i n f e c t i o n s m i t t e l özellikle ofislerde, restoranlarda, otellerde, mağazalarda ve sağlık hizmetlerinde hijyenle ilgili tüm alanlar için uygundur.

Patojenik mikroplarla güvenilir bir şekilde savaşır Etkili, sürdürülebilir ve çevre dostu Hoş olmayan kokuları giderir

Yüksek cilt, mukoza zarı ve göz uyumluluğu Bakteri, mantar ve virüslerin %99,99'unu temizler Alkolsüz, koruyucu, yağ ve yağ içermez Püskürtme, silme ve nebülizasyon için uygundur En yüksek hijyen gereksinimlerini karşılar

03 SOLUTION D e s i n f e c t i o n s m i t t e l Almanya'da üretilmiştir ve "toksik olmayan" etki modu ile ticari olarak temin edilebilen D e s i n f e c t i o n s p r o d u c t e n 'den önemli ölçüde farklıdır. Dezenfekte edici etki, anyonların ve katyonların özel bir işlemle uzun süre birbirinden ayrıldığı bir su-tuz çözeltisinden kaynaklanır. Bu çözelti organik hücrelerle karşılaşırsa, toksik maddeler kullanılmadan ozmotik reaksiyon tarafından yok edilirler.

Kullanılabilir miktar
18.000 adet
Minimum sipariş
1.000 adet

En iyi önceki tarihe dikkat edin
11.06.2021
yaklaşık 3.000 adet



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.