FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
17 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

ORIFLAME

3D Superserum, cildi sıkılaştırmayı, kaldırmayı ve kırışıklıkları azaltmayı amaçlayan iki patentli Oriflame teknolojisine dayanmaktadır. Kullanıldığı gibi, daha etkileyici yüz hatlarının etkisini getirir.

Düşük moleküler ağırlığa sahip anında doldurulmuş hyaluronik asit ile.

Tri-peptid teknolojisi kollajen üretimini uyarır.

Cilt sıkılığını ve elastikiyetini arttırır

NovAge Ultimate Lift Serum, bir değil, iki patentli Oriflame teknolojisi ile güçlendirilmiş kaldırma ve sıkılaştırıcı bir süperserumdur!

Pirinç, buğday ve mayadan elde edilen doğal kökenli üç peptidi birleştiren patentli Tri-Peptide teknolojisini içerir. Serumun etkinliğini artıran sinerjik özelliklere sahip üç peptit ve patentli Aspartolift teknolojisi, kollajen aktivitesini uyarmak ve sınıfının en iyisi yaşlanma karşıtı etkiler sunmak için birlikte çalışır.

SÜPERSERUM 3D:

1 KALDIRMA

2 FİRMA

3 KIRIŞIKLIKLARI AZALTIR

GÜNDÜZ VE GECE KREMLERININ ETKINLIĞINI ARTIRIR

Şu şekilde çalışır:

Hemen: İpeksi serum cilde kolayca nüfuz eder, cildi nemlendiren, dolgunlaştıran ve pürüzsüzleştiren ve kırışıklıkların görünümünü azaltan düşük moleküler hiyalüronik asit salgılar.

Kullanıldığı şekliyle: Aspartolift teknolojisi, ciltte doğal kollajen ve elastin üretimini arttırır, sıkılığını ve elastikiyetini geri kazandırır, yüz özelliklerini daha net hale getirir. Tri-Peptit teknolojisinde bulunan üç doğal kaynaklı peptit, kollajen üretimini uyararak sinerjik olarak çalışır. Budlei kök hücre ekstresi ciltte kollajen bozulmasını önler ve cilt yaşlanmasını yavaşlatmak için serbest radikalleri nötralize eder.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.