FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
19 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Çeşitli güç ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış Orijinal Dell Dizüstü Bilgisayar Şarj Cihazları seçeneklerimizi keşfedin. Ürün yelpazemiz, çok çeşitli Dell dizüstü bilgisayar modelleriyle uyumluluk sağlamak için standart 4,5 x 3,0 mm ve daha büyük 7,4 x 5,0 mm seçenekleri dahil olmak üzere çeşitli konektör türlerine sahip şarj cihazları içerir.

Her şarj cihazı, farklı watt gereksinimlerine uyacak şekilde üretilmiştir ve daha fazla güç gerektiren görevler için 65W, 90W, 130W, 180W ve sağlam 240W gibi seçenekler sunar. 100 - 240V giriş voltajı aralığı, bu şarj cihazlarını farklı güç standartlarına bağlı kalarak küresel kullanım için çok yönlü hale getirir.

Lütfen güç kablolarının bu şarj cihazlarına dahil olmadığını unutmayın. Bununla birlikte, her şarj cihazı 12 aylık bir garantiyle gelir ve güvenilirlik ve müşteri memnuniyeti sağlar. Ek olarak, seçim sürecinize yardımcı olmak için indirilmeye hazır ayrıntılı bir liste sunuyoruz.

Bu teklif, kaliteli Dell dizüstü bilgisayar şarj cihazları stoklamak isteyen işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yöneliktir. İster mevcut envanterinizi güncelliyor olun, ister yeni eklemeler yapmayı düşünüyor olun, kapsamlı şarj cihazı koleksiyonumuz toptan satın alınabilir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.