FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Taşınabilir lamba

Bu yüksek kaliteli kontrol lambası, özel ve profesyonel kullanım için idealdir. Örneğin odaların, alanların ve yüzeylerin geniş ve geniş bir şekilde aydınlatılması gibi çok çeşitli uygulamalar için.
Üç hafif, düşük ve yanıp sönme seçeneği, 6.000 Kelvin'e kadar ve şarj edilebilir lityum pil ile 5 saate (güçlü) / 10 saate (zayıf) / 20 saate kadar (yanıp sönen) izin verir. IP54, IK06 IP koruma sınıfı sayesinde reflektör, Ø ≥ 1.0 mm çapındaki toz girişine ve su sıçramalarına karşı korumalıdır. Ayrıca 2 adet dahili USB portuna sahip olduğu için Power Bank olarak da kullanılabilir. Bu LED el fenerinin taşınması kolaydır, kavrayıcı ve kire dayanıklı bir yüzeye sahiptir, eller serbest kullanım ve kolay takma için yerleşik bir açılı stand ve mıknatıslar içerir, bu nedenle Ideal manuel çalışma, onarım çalışmaları, yenileme için bir el feneridir. çalışmak ve boyamak.

Dikkat! Bu ürünün açıklaması otomatik olarak çevrildi. Sizin sayenizde geliştirebilirsek, lütfen bizimle iletişime geçin.

Özel özellikler

Hoş görünüm ve işçilik
Kullanışlı, kire dayanıklı yüzey
2 USB konektörlü güç bankası
Açılı stand ve mıknatıslar
3 ışık modu
karakteristik

Lümen: 2000lm (güçlü) 1000lm (zayıf) 20W lityum pil 11,1V 4000mAh şarj süresi: ~ 10h yerleşik mıknatıslar 6000K yanıp sönme işlevleri IP koruma sınıfı: IP54, IK06 2 USB konektörlü güç bankası işlevi 2 yıl garantili çalışma süresi 5 saat (güçlü) / 10 saate kadar (zayıf) / 20 saate kadar (yanıp sönen) Ø 1 mm çapında partikül girişine karşı koruma Her yönden su sıçramasına karşı koruma



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.