FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Oyun Klavyesi - GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition
Oyun Klavyesi - GK650K Omnis Kailh Mavi RGB
SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition, sadece oyuncuların değil, aynı zamanda bilgisayarda okuyan veya çalışan kişilerin gereksinimlerini karşılayacak tam boyutlu bir mekanik klavyedir (sayısal bölümlü). Ayırt edici özellikler şunlardır: alüminyum üst kısma dayanan sağlam ve kompakt yapı, Çift Enjeksiyonlu PBT teknolojisinde üretilen olağanüstü görünümlü ve dayanıklı Pudding pedleri, ses seviyesini ayarlamak için uygun bir silindir, manyetik avuç içi dayanağı, yapılandırılabilir RGB aydınlatma, ayrıca klavyenin yanında, ayrıca kapsamlı yazılım ve makro desteği. Bu sayede GK650K, iş sırasında, okul dersleri sırasında çalışacak ve akşamları en sevdiğiniz oyunda rahat ve etkili bir eğlence sağlayacaktır. Kailh Blue anahtarları, anahtarın etkinleştirildiğinden kesinlikle emin olmanız gereken her yerde çalışacaktır.

Tam boyutlu mekanik klavye

Tam formatlı klavye sadece oyunlarda değil, günlük kullanımda da çalışacaktır. Sayısal blok sayesinde SPC Gear GK650K, ofis programlarına sayısal değerleri verimli bir şekilde girmenize, hızlı matematiksel hesaplamalar yapmanıza veya oyunlarda ek işlevler atamanıza olanak tanır. Ek olarak, 104 düğmenin her biri ayrı ayrı arkadan aydınlatmalıdır, bu da tüm klavyenin aydınlatma stilini beğeninize göre özelleştirmenize olanak tanır ve ayrıca zorlu aydınlatma koşullarında çalışma konforunu artırır.

Modern tasarım

SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition klavyenin görünümü, klasik tarzı oyun pençesiyle birleştiriyor. Keskin kenarları ve nervürlü avuç içi dayanaklı konturlu alüminyum üst kısmı hem oyuncunun masasında hem de ofis ortamında harika görünüyor. Bununla birlikte, hepsi bu kadar değil, çünkü klavye ayrıca bilgisayar istasyonunu aydınlatan ve görsel olarak zenginleştiren yanlarda bulunan RGB LED şeritlerle de donatılmıştır.

Dayanıklı PBT tuş başlıkları

SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition klavye, Çift Enjeksiyon teknolojisinde üretilen PBT tuş başlıklarıyla donatılmıştır. Bu işlem sırasında, malzemenin iki renk varyantı birbiri ardına kalıba enjekte edilir, böylece benzersiz bir iki renkli kaplama ve yüksek sertlik elde edilir. Puding pedleri, oyuncunun hem gündüz hem de gece pozisyonunun estetik değerlerini zenginleştirir ve dayanıklılıkları sayesinde tuşların aşınmasına karşı yüksek direnç sağlar. Uzun süreli kullanımdan sonra bile, tuş başlıkları benzersiz görünümlerini koruyacaktır, bu da tamamen özelleştirilebilir RGB aydınlatma ile birlikte takdir edilmesi en kolay olanıdır.

Yapılandırılabilir RGB aydınlatma

Özelleştirilebilir RGB aydınlatma size neredeyse sınırsız renk kombinasyonu olanağı sunar. Bu sayede, sabit arka ışıktan, dalga veya yavaş renk değişimi gibi hareketli desenlere, belirli bir düğmeye basmaya tepki veren arka ışığa kadar 18 farklı efekt arasından seçim yapabilirsiniz. Efektlerdeki tüm değişiklikler, arka ışığın görünümünü ayrı ayrı ayarlamanıza olanak tanıyan SPC Gear yazılımı aracılığıyla yapılabilir.

Yüksek dayanıklılık

GK650K yapısı, yukarıdan alüminyum bir plaka ile güçlendirilmiştir. Bu sayede klavye, hem hızlı yazma için hem de en sevdiğiniz oyunda heyecan verici eğlence sırasında her türlü deformasyona karşı son derece dayanıklı ve dayanıklıdır. Ek olarak, cihaza benzersiz ve göz alıcı bir tasarım kazandırır. Klavyenin uygun ağırlığı ile birlikte geniş kauçuk ayaklar, stabilitesini etkileyerek kullanım konforunu arttırır.

Bilek desteği

GK650K, hem günlük kullanımda hem de oyun oynarken klavye ergonomisini geliştirmek için avuç içi dayanaklarıyla birlikte gelir. Manyetik montajların yanı sıra klavye muhafazasındaki özel oluklar, kolay takılmasını ve çıkarılmasını sağlar. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, klavyeden herhangi bir mesafeye yerleştirilebilir ve geniş lastik ayaklar, masa üzerindeki pedin dengelenmesini sağlar. Pedin üstünde, sadece ergonomiyi geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda klavyenin görünümünü zenginleştiren üçgen oluklar da vardır.

Hacim silindiri

GK650K klavye, ses seviyesini kontrol etmek için geniş bir metal silindirle donatılmıştır. Hareketlerinin her biri, ses seviyesinin hassas bir şekilde ayarlanmasını sağlayan algılanabilir bir sıçrama ile vurgulanır. Silindirin kendisi son derece işlevsel bir ilavedir. Sadece ona ulaşın ve ses seviyesini kolayca değiştirin.

Kailh Blue Mekanik Anahtarlar

Klavye Kailh Blue anahtarları ile donatılmıştır. Çok fazla yazmayı seven insanlar için mükemmel bir seçimdir Anahtarın aktivasyonu, birçoğunun daktilolar tarafından yapılan sesi akla getirdiği net, karakteristik bir tıklama sesiyle gerçekleşir. Kailh Blue,



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.