150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Oyun Klavyesi - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Oyun Klavyesi - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Thock TKL Puding Brown, iki nedenden dolayı yarattığımız küçük bir mekanik klavyedir. İlk olarak, size taşınabilir ekipman kullanma özgürlüğü vermek istiyoruz. İkincisi, kıskanç bakışları çeken güzel şeyleri severiz.

Sonuç olarak, Double Shot teknolojisinde oluşturulan PBT plastikten yapılmış Puding düğmeleri ile size küçük bir yapı sunuyoruz. Sadece kozmik görünmekle kalmaz, aynı zamanda aşınmaya karşı da dirençlidirler. Her birinin altında Kailh Brown mekanik anahtarları gizlidir. Çok fazla tıklıyorsanız ve nispeten sessiz bir mekanik klavye arıyorsanız en iyi seçimdir.

Fotojenik ve dayanıklı yürümeye başlayan çocuk

Thock TKL Puding Brown'un fotojenik ve dayanıklı bir yürümeye başlayan çocuk olduğunu söylemeyi seviyoruz.

Çünkü onu güzel ve küçük bir TKL Turnuvası şasisine sardık. Pratikte bu, tam boyutlu klavyelerin söylediği her yere sorunsuz bir şekilde sığacağı anlamına gelir: Merhaba, buraya girmeyeceğim. Ayrıca birkaç tasarımcı gadget'ı için yer bırakacaktır.

Bunu sayısal bloktan vazgeçerek başardık. Sonuç olarak, Thock TKL Puding Brown klavye küçüktür ve harekete tamamen hazırdır.

Arkadan aydınlatmalı Puding tuşları

Thock TKL Puding Brown'da en çok arkadan aydınlatmalı Puding tuşlarını seviyoruz. Normal düğmelere kıyasla alandır. Tek bir tıklamayla, bunları ruh halinize, masa tarzınıza veya oynadığınız oyuna eşleştirebilirsiniz. Bunun nedeni, Double Shot teknolojisinde yaptığımız tuş başlıklarıdır. Bu işlem sırasında, anahtar kalıbına iki tip dayanıklı PBT plastik enjekte edilir. Bu sayede düğmeler silinmez ve süt beyazı kısımları (dolayısıyla Puding adı) ARGB ışığını iletir.

Kailh Brown Anahtarları

Dokunsal anahtarların kullanıcılarını nasıl tanıyabileceğinizi biliyor musunuz? AFK statüsünü çok nadiren ayarlarlar. Sonuç olarak, onlara şaşırmadık, çünkü bu tür anahtarlarla birkaç saattir sürekli tıkladığınızı ve hala daha fazlasını istediğinizi hissetmiyorsunuz.

Kailh Brown dokunsal anahtarlardır. Düzgün hareketler gerektiren durumlarda iyi başa çıkarlar. Ayrıca dayanıklıdırlar, ömürlerinin 50 milyon tıklamaya kadar olduğu tahmin edilmektedir (ve N-Key Rollover işlevi sayesinde her biri kaydedilecek ve yürütülecektir).

Ayrıca, kulağa hoş ve sessiz geliyor. Hayranlarını klavyeyi sık sık geç kullanan insanlar arasında (ve oda arkadaşları arasında) bulacağını varsayıyoruz.

Tüy ağırlığı

Thock TKL Puding Brown klavye gerçek bir tüy siklet savaşçısıdır. Çok az ağırlığa sahip, ama çok dayanacak.

Dayanıklılığını, şehrin diğer ucundaki ofise günlük geziler sırasında test ettik. Bu sayede, size kelimenin tam anlamıyla her yere götürebileceğiniz bir klavye verdiğimizden eminiz ve yine de satın alma gününde gibi görünecek.

Alüminyum üstlü yapısı hasara karşı dayanıklıdır ve çok serttir. Ek olarak, masayı sabit tutar ve uzun süreli çalışma sırasında bile hareket etmez. Onun da sırayla ortaya çıkmasıyla, alttaki kabartmalı desenler ve ARGB aydınlatması ona ateşli bir karakter kazandırır.

Benim adım RGB. ARGB (İngilizce)

Dürüst olalım, arkadan aydınlatmasız klavyeler iyi görünüyor. Ancak karanlıkta tıklamak, kalabalığın arasından sıyrılmak veya forumdan arkadaşlarınızı etkilemek istiyorsanız, ARGB ekipmanı mükemmel bir seçimdir.

Thock TKL Puding Brown ile klavyenizin görünümünü dünya yönetim merkezinize eşleştirebilirsiniz. 87 düğmenin her birini farklı bir renkte vurgulayın, tuş tuşlarının rengini değiştirin veya tüm panel için bir efekt ayarlayın. Birlikte verilen yazılımın yardımıyla veya yazılımı yüklemeden klavyeden yapabilirsiniz.

Belki bazıları gereksiz bir gadget olduğunu söyleyecektir (bu seçeneği her zaman devre dışı bırakabilirsiniz)... Ancak tasarımla oynamayı ve masanızın görünümünü arada bir değiştirmeyi seviyorsanız, bu ARGB arka ışığı sizi memnun edecektir.

İki aşamalı eğim açısı ayarı

Size kolaylık sağlamak için, Thock TKL Puding Brown'u ayarlanabilir ayaklarla donattık. Onlar sayesinde, klavyeyi üç destek yüksekliğinden birine en çok istediğiniz şekilde yerleştirebilirsiniz.

Kordon almanın birkaç yolu

Thock TKL Puding Brown klavye kasası, kabloyu üç yönden birine yönlendirmenizi sağlar. Bu sayede masanızdaki alanı daha iyi kullanma şansına sahip olursunuz.

Bu, çıkarılabilir kablo ve klavyenin altındaki özel olarak hazırlanmış üç kanal sayesindedir. Her biri, kabloyu uygun bir konumda, örneğin rommetlere daha yakın veya masanın kenarına yerleştirmenizi sağlar.

Her şey kontrol altında

Her şeyin kontrol altında olmasını ister misiniz? Sizi göz önünde bulundurarak, Thock TKL Pudding Brown'ı işlevsel bir yazılımla donattık.

Sevgiyle buna Tanrı Modu diyoruz. Desteği ile tüm klavye ayarlarını ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilir, ARGB aydınlatmasının türünü, rengini değiştirebilir, birçok efektin çalışma modunu yapılandırabilirsiniz.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.