FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
7 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Parfüm Glantier Dyonysos

Kapasite: 100 ml

Parfüm: %26, orijinal parfüm Glantier Dyonizos

Koku grubu: aromatik ve odunsu

En göze çarpan notalar şunlardır: lavanta, paçuli yaprakları, sedir ağacı

Dyonysos, sağlam ve güçlü bir karakterle titreşen, etkileyici oryantal notalarla vurgulanan son derece baştan çıkarıcı aromatik ve odunsu bir yaratımdır. Güçlü, ayakları yere basan erkeklere adanmış bir koku.

Açılış parfümü, taze adaçayı, şehvetli lavanta, baharatlı biber ve sulu limon kombinasyonu sayesinde güçlü aromatiktir. Baharatlı paçuli yapraklarından yapılmış bir kalp kokuya egzotik bir vurgu verir. Bütün, balzamik sedir ağacı, serinletici meşe yosunu ve şehvetli ambergris olan zarif bir taban ile tamamlanmakta ve kompozisyona rafine bir tat vermektedir.

Dyonysos, 100 ml'lik zarif bir şişeye yerleştirilmiş özel bir erkek parfümü şeklinde ifade edilen, güzel kokulara duyulan tutku ve sevgiden doğan eşsiz bir yaratımdır. Şişe, minimalist ve zarif bir tasarıma sahiptir. Bu eşsiz koku, Polonya'da, parfümcüler arasında en mükemmel koku esanslarının beşiği olarak ünlü olan Grasse bölgesinin tam kalbinden, çiçek açan Provence'tan ithal edilen birinci sınıf bir Fransız kompozisyonundan yaratıldı. Dyonizos parfümü,% 26'ya varan çok yüksek bir koku yağı içeriği ile karakterize edilir, bu da aromanın ciltte uzun süre kalmasını ve olağanüstü projeksiyonunu garanti eder.

Koku notaları
Adaçayı, lavanta, biber ve limonun üst notaları

Paçuli yapraklarının kalp notaları

Sedir ağacı, meşe yosunu ve ambergris alt notaları



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.