FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

PEPPA PIG CUT &; PLAY FOOD - Peppa Pig Cut &; Play yiyecek seti, çocuğunuzun bu 13 parçalı renkli oyun seti ile hareket halindeyken yemek pişirebilmesi, alışveriş yapabilmesi ve oynayabilmesi için taşınabilir oyunlara izin vererek çocuğunuzun alışverişlerini toparlamasını sağlamak için taşıma çantasıyla birlikte gelir. Yaratıcı rol yapmayı, koordinasyonu ve sosyal etkileşimi teşvik eder, tomurcuklanan küçük müşterilerin alışveriş mallarını tanımalarını, beslenmeyi, yiyecek gruplarını ve başkalarını yapmak için hangi malzemeleri birleştirebileceğinizi öğrenmelerini sağlar.
ÖZELLİKLER - Bu sahte kesme yiyecek seti, çocuğunuza günlük oyuncak mutfağında bulabileceğiniz eşyaları kullanarak meyve ve sebzelerini nasıl doğrayacağını öğreterek sonsuz yaratıcı rol yapma eğlencesi sağlar. Bu harika 13 parçalı set, çubuk ve soyma meyve ve sebzeleri, bir rol yapma bıçağı ve doğrama tahtası içerir. Gerçekçi ve dayanıklı çeşitli plastik sebze ve meyveler içerir. Bu oyuncak alışveriş sepeti, oyuncak mutfağı olan Peppa hayranları için mükemmeldir. Taşıma Çantasına koyun!
ROL YAPMA - Erken öğrenme, taklit oyunu olmadan tamamlanmaz ve çocuğunuz ne kadar yaratıcı bir oyuna sahip olursa, yaratıcılığı ve hayal gücü o kadar büyür. Rol yapma aynı zamanda çocuklarınızın olayları çok farklı açılardan görmelerini ve çok çeşitli duyguları hissetmelerini sağlar. Çocuklar dünyayı ve kendilerini taklit oyunlarıyla öğrenirler. Dramatik oyun deneyimleri, çocukların sevdikleri ve sevmedikleri, ilgi alanları ve yetenekleri hakkında öğrendikleri ilk yollardan bazılarıdır.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ - 1 x Taşıma Çantası dahildir. 1x Doğrama Tahtası, 1x Taklit Bıçağı, 1x Muz, 1x Domates, 1x Brokoli, 1x Elma ve 1x Karpuz. Boyutlar: H20.5cm x W24.5cm x D6.5cm. 3+ yaş arası çocuklar için uygundur.
PEPPA PIG LİSANSLI ÜRÜNLER - Peppa Pig bebek arabaları, bebek arabaları, mama sandalyeleri ve kreş setlerinden oluşan geniş Peppa Pig rol yapma oyuncakları yelpazemize bir göz atın. Ayrıca Peppa Pig mutfakları, çay setleri, alışveriş ve müzik aletleri için harika bir seçkiye sahibiz. Çocuklarınızı eğlenirken büyümeye ve öğrenmeye teşvik etmek için mükemmeldir. Peppa Domuz Oyuncaklarımız, gösterinin hayranı olan her çocuk için mükemmel bir hediyedir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.