FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
18 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı


Bella Elegance, mutfak robotu, 2000 W, 1.7 HP, 6 derece, 5 litre, beyaz
Zarif cihaz: Klarstein Bella Elegance mutfak robotu, yüksek kalite, basit kullanım ve zarif tasarımla yeni performans sunar.
Klarstein Bella Elegance mutfak robotu, mutfak robotu yelpazemizin daha da geliştirilmiş halidir. Her zamanki gibi güçlü olan robot, 2000 watt'lık güç sayesinde kalın ve zor pastaları etkili bir şekilde karıştıran, aynı zamanda zarafet dokunuşuyla şık bir görünüme sahip olan son derece güçlü bir motora sahip 5 litrelik büyük bir karıştırma kabı ile birleştirilmiştir. Bu sayede Bella Elegance mükemmel ve şık bir şekilde yemek hazırlar ve çok miktarda yiyecek sunar. Klarstein'ın kanıtlanmış gezegensel karıştırma sistemi, karıştırma elemanlarının sadece birbirlerinin etrafında değil, aynı zamanda karıştırma haznesindeki yörüngesel hareketlerde de dönebilmeleri sayesinde en iyi karıştırma sonuçlarını sağlar. Sonuç olarak, bileşenler sürekli olarak kenardan kabın ortasına taşınır ve optimum karıştırma elde edilir. Karıştırma kancasının esnek kenarı daha da fazla doğruluk sağlar. 6 hız seviyesi ve nabız fonksiyonu, Bella Elegance'ı kremanın hızlı çırpılmasından ekmek için ağır hamurun nazikçe yoğrulmasına kadar modern mutfakların tüm gereksinimlerine mükemmel bir uyum sağlar.
SERGI SONRASI ÜRÜN - MUHAFAZANIN YÜZEYINDE MIKRO ÇIZIKLER OLABILIR. TAMAMEN ÇALIŞIR.
Kit, hamur kancaları ve yüksek kaliteli döküm alüminyumdan ve paslanmaz çelik çırpma teli ile yapılmış karıştırma kancaları içerir. Bu nedenle, doğru uç her zaman mevcuttur: sert ekmek hamuru için bir hamur kancası, orta yoğunluklu yemekler için bir karıştırma kancası ve krema veya tereyağı için bir çırpma teli. Klarstein Bella Elegance mikserini mutfakta optik olarak çekici bir unsur haline getiren ABS plastikten yapılmış kompakt, şık gövde sayesinde - bakır rengindeki aksesuarlar cihaza benzersiz bir parlaklık kazandırır.
En iyi miksaj için kanıtlanmış kalite ve performans zarif bir tarzla sonuçlanır: Klarstein'ın Bella Elegance mutfak robotu.

Temel bilgiler:

Zarif tasarım: bakır renkli uygulamalarla zarif tasarıma sahip güçlü mutfak robotu
Güçlü mutfak yardımcısı: Darbe fonksiyonlu 6 seviyede 2000 W/1,7 HP
En iyi karıştırma sonuçları: optimum karıştırma için planet sistem

Özellikler:

Dayanıklı paslanmaz çelikten imal edilmiş karıştırma haznesi
Esnek kenarlı döküm alüminyumdan yapılmış karıştırma kancası - daha büyük miktarlarda hamurun eşit ve eşit şekilde karıştırılması
alüminyum dökme yoğurma kancası - örneğin maya veya ekmek hamuru gibi ağır hamurlar için
yumurta akı köpük veya pandispanya gibi nefes alabilen kütleler için paslanmaz çelik çırpma teli
Çok amaçlı kol kilit açma mekanizması - haznenin kolay takılması ve taşınması için katlanabilir
temiz çalışma için pratik doldurma delikli koruyucu kapak
kısa karıştırma darbeleri için darbe fonksiyonu
özel sürücü
4 vantuz ile güvenli güvence
Malzeme malzemesi: ABS plastik
güç kaynağı: 220 – 240 V~ | 50/60 Hz

Teslimat kapsamı:1 x karıştırma cihazı1 x kase1 x koruyucu kapak1 x yoğurma kancası1 x karıştırma kancası1 x çırpma teli kullanım kılavuzu (diller: Almanca, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca) ÖLÇÜLER:boyutlar: yaklaşık 22,5 x 38 x 34 cm (G x Y x D)  Ağırlık: yaklaşık 6,2 kg



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.