WEEKEND SALE
-25%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

PNI AV601 kablosuz video ses vericisi ve RJ45 airfun ve aircontr

₺1.556,83 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
50 adet
Ülke
Romanya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Nakliye süresi
5 günler
SKU:
PNI-AV601
EAN:
5949066512957
Son güncelleme
Bir ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı


Miracast modülü / AllSharecast
Artık ailenizle birlikte Akıllı Telefon, tablet veya bilgisayarınızdaki görüntülerin veya videoların keyfini çıkarabilirsiniz, çünkü Miracast modunun yardımıyla TV'de veya projektörde gerçek zamanlı olarak oynatılabilirler. Böylece TV'yi veya projektörü Akıllı Telefonunuzun, tabletinizin, dizüstü bilgisayarınızın bir klonu olarak kullanabilir ve uygulamaların, film resimlerinin çok daha büyük bir ekranda keyfini çıkarabilirsiniz.

DLNA modülü / MirrorOp
DLNA modunda, telefonunuzdan / tabletinizden / bilgisayarınızdan İnternet üzerinden oynatılan TV / projektör HD görüntüleri ve filmleri oynatabilirsiniz. Cihaz, çevrimiçi içeriğin telefonunuzdan / tabletinizden TV'nizde veya projektörünüzde 1080P çözünürlükte gerçek zamanlı oynatılmasını destekler.

Tabletinizden/akıllı telefonunuzdan dosyaları oynatma
Özellikle ilginç bir uygulama, telefonunuzdan veya tabletinizden seçilen dosyaları doğrudan ekranda oynatabileceğiniz AirFun'dur: filmler, müzik, resimler.

Sanal uzaktan kumanda
AirFun uygulaması, bu ürün için sanal uzaktan kumanda da dahil olmak üzere çeşitli işlevleri entegre etmiştir. Böylece Akıllı Telefonunuzu paketteki yerine sanal bir uzaktan kumanda olarak kullanabilirsiniz.

USB bellekteki dosyaları oynatma
En yeni nesil olduğu için, PNI AV601 cihazı ayrıca ek bir entegre medya oynatıcı işlevine sahiptir. Böylece harici bir bellekten (USB bellek veya HDDextern) çok çeşitli multimedya dosyalarını çalıştırabilirsiniz: filmler, müzik, resimler.

Erişim Noktası
Son olarak, PNI AV601, kablosuz bir ağın daha geniş bir alana, hatta katlar arasında genişlemesine izin veren ve böylece normal mafyada erişilemeyen alanlarda kablosuz bir internet kaynağı sağlayan bir Erişim Noktası olarak da işlev görebilir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.