WEEKEND SALE
-25%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Pni aynalı park sensörleri P03

₺826,02 /adet vergisiz fiyat

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
1 adet
Ülke
Romanya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Nakliye süresi
5 günler
SKU:
PNI-P03
EAN:
5949066512858
Son güncelleme
1 yıl önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı


Park sensörleri

PNI P03 kiti, yönlendirildikleri alandaki engelleri algılayan 4 adet yüksek performanslı sensörle donatılmıştır. 4 parçanın sayısı, geri giderken aracın arkasındaki alanın çok iyi bir şekilde kapsanmasını sağlar, böylece klasik görüş alanından gizlenmiş engellere çarpma riskini ortadan kaldırır.

Algılama mesafesi 0,3 - 2 m

PNI P03 park sensörleri 0,3 ila 2 m arasında bir aralığa sahiptir. Sensörler, aracı ters yönde yerleştirirken otomatik olarak etkinleştirilir. Sensörler aracın arka çubuğuna sabitlenir ve kitte bulunan matkap için özel kafa yardımıyla çubuğu delin.

Görsel ve işitsel sinyalizasyon

Park sensörleri, metrik ve yön göstergeleri aracılığıyla LED ekranlı aynada görsel olarak uyarır, aynı zamanda giderek daha akut hale gelen belirli sesler aracılığıyla engele yakınlığı sesli olarak uyarır. Sistem, arka tampona takılan ultrasonik sensörlerle araç ile engeller arasındaki mesafeyi algılar. Sesli alarm yardımıyla güvenli alan algılanır.

Park sensörü kiti

PNI P03 kitinde sayısal mesafeli LED göstergeli dikiz aynası, otomobilin arkasına monte edilmiş merkezi ünite ve maksimum 2 m menzile sahip dört sensör bulunur.

AÇIK/KAPALI işlevi kullanılamıyor

AÇIK/KAPALI işlevi, PNI P03 park sensörü modelinde mevcut DEĞİLDİR. Araç, geri vites pozisyonunda araca girilirken sistem otomatik olarak etkinleştirilir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.