FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
18 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Taşınabilir bir indüksiyon ocak, çok seyahat edenler veya mutfakta yerden tasarruf etmek isteyenler için mükemmel bir çözümdür. Bu kompakt cihazla her yerde yemek hazırlayabilirsiniz - tek gereksinim elektrik tesisatına erişimdir. LAFE sobası, ara sıra yemek pişiren insanlar için küçük bir daire veya mutfak ve ayrıca eğlence amaçlı bir arsadaki bir kır evi için mükemmeldir.

• İki pişirme bölgesi.
• Maksimum güç: 3500 W.
• LCD ekran.
• Otomatik gemi algılama.
• Otomatik kapanma.
• Geri sayım saati.
• Tuş kilidi.
• Aşırı ısınmaya karşı koruma.

enerji tasarrufu
LAFE portatif ocak 2000W ve 1500W maksimum güce sahip iki çalışma aralığına sahiptir.Elektromanyetik indüksiyon prensibi ile çalışan yani yemeği hazırladığımız kapta bulunan elektriğin direkt olarak ısıya çevrilmesi ile çalışan bir cihazdır. enerji. Sonuç olarak, ocak ısınmaz ve kullanımı güvenli kalır. Bu teknolojiyi kullanarak aynı zamanda elektrikten de tasarruf edersiniz, çünkü toplam pişirme süresi %30 azalır ve yemek hazırlama sırasındaki ısı kaybı seramik ocaklı ocaklara göre önemli ölçüde daha düşüktür. Cihazın en büyük avantajı otomatik çanak tanıma özelliğidir - bu sayede ocak ancak çalışma yüzeyine uygun bir tencere veya tava yerleştirdiğinizde başlar.
nasıl istersen öyle pişir
LAFE ocak, yüklere karşı çok dayanıklı, dayanıklı camdan yapılmış pişirme bölgelerine sahip bir tezgah ile donatılmıştır. Ulaşılması zor köşe ve kertiklerin olmaması, temiz tutmayı kolaylaştırır ve uzun süre işlevsel ve estetik kalır. Sıcaklığı 60 ila 240 derece arasında ayarlama özelliği, besleyici çorbadan aromalı somon bifteğine kadar her yemeği hazırlamanıza olanak tanır. Cihazda yerleşik bir zamanlayıcı bulunur, böylece yemeklerinizin her zaman zamanında hazır olacağından emin olabilirsiniz. Fırının kullanımı çok kolaydır – bir dokunmatik panel ve bir düğme kullanılarak çalıştırılır.
Güvenli kullanım
LAFE portatif ocak, yaşlılar için mutfakta kullanım için de mükemmel olan, kullanımı güvenli bir cihazdır. Cam üst sadece sıcak tavanın olduğu yerde ısınır ve alanın geri kalanı soğuk kaldığından yanma riskini en aza indirir. Fırın ayrıca bir çocuk kilidi olan bir fonksiyon kilidine sahiptir. Dahili termostat, aşırı ısınmaya, çok düşük ve çok yüksek voltaja karşı ek koruma sağlar. Önemli bir avantaj, ocağın 2 saat sonra otomatik kapanma işlevine sahip olmasıdır - bu, çalışan cihazı kolayca unutabilecek yaşlı kişilerin güvenliği için özellikle önemlidir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.