FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
11 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Taşınabilir bir indüksiyonlu ocak, geleneksel tam boyutlu bir mutfağa harika bir alternatiftir. Alan açısından ekonomik olmanız gereken küçük bir daireniz mi var, yoksa ara sıra arkadaşlarınızla dışarıda geçireceğiniz akşamlar için yemek pişirip sadece lezzetler mi hazırlıyorsunuz? Yoksa çok mu seyahat ediyorsunuz ve bir arsa veya karavan için tam zamanında küçük bir cihaza mı ihtiyacınız var? Bağımsız indüksiyonlu ocak LAFE sizin için mükemmel bir çözümdür - bir indüksiyonlu ocakta yemek pişirerek çok fazla yer ve zaman tasarrufu sağlarsınız.

• Bir çalışma alanı.
• Maksimum güç: 2000 W.
• LCD ekran.
• Otomatik gemi algılama.
• Geri sayım saati.
• Ayarlanabilir termostat.
• Zarif cam üst.
• Düğme ve tuş kontrolü.
• Aşırı ısınmaya karşı koruma.

ekonomik pişirme
LAFE portatif ocak, istediğiniz zaman, istediğiniz yerde yemek pişirmenizi sağlayan kompakt bir cihazdır. Cihaz, diğer ocaklara kıyasla yüksek enerji tasarrufunu garanti eden indüksiyon teknolojisi ile çalışır. Ocağın üzerine yerleştirilen tencerenin tabanı elektromanyetik alan sayesinde anında ısınarak pişirme süresini yaklaşık %30 oranında kısaltır. Öte yandan, tencere ocaktan çıkarıldığında ısıtma durur - bu hem güvenliğiniz hem de elektrik faturanızın boyutu için hayati önem taşır. Otomatik tencere tanıma sayesinde, fırın doğru tencereyi veya doğru tencereyi otomatik olarak tanır - bunlar indüksiyonlu ocağa uyarlanmalıdır. Üzerine normal bir tava koyarsanız fırın çalışmayacaktır.
aileniz için güvenlik
Ocak, 60 ila 240 derece arasında değişen sıcaklık kontrolü ile donatılmıştır, bu sayede hem buğulanmış yemekleri pişirmenize hem de yüksek sıcaklıkta kızartmanıza olanak tanır. Cihazın detaylı çalışma parametrelerinin LCD ekran üzerinden okunması mümkündür. Yerleşik gösterge ışıkları, fırının düzgün çalışıp çalışmadığını size bildiren ek bir bilgi özelliği sağlar. Cihaz, 5 ila 180 dakika arasında ayarlayabileceğiniz bir zamanlayıcı ile donatılmıştır - bu sayede kendi işinize gidebilir ve aynı zamanda yemeklerin olması gerektiği gibi hazırlanacağından emin olabilirsiniz.
dahili termostat
LAFE fırınında, aşırı ısınmaya karşı koruma ve çok düşük ve çok yüksek voltaja karşı korumadan sorumlu olan yerleşik bir termostat bulunur. Bu, cihazın kullanımını güvenli hale getirir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.