FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
18 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Qualcomm 50000 hızlı şarj fonksiyonu ve PD Güç Dağıtımı ile büyük güç 3.0 mAh.

50000 mAh kapasiteli güçlü bir güç bankası, sürekli bir enerji kaynağı sağlar. Artık seyahat ederken tabletinizdeki veya akıllı telefonunuzdaki pilin bitmesi konusunda endişelenmenize gerek yok. Cihaz hafif ve küçüktür, böylece el bagajınıza kolayca sığdırabilirsiniz. Yüksek kaliteli polimer pil istikrarlı performans, uzun çalışma süresi ve güvenlik sunar.

• Büyük kapasite 50000 mAh
• Qualcomm 3.0 22.5W hızlı şarj
• Güç dağıtımı PD20W
• Oppo Vooc Teknolojisi
• Huawei SPC teknolojisi
• Giriş konektörleri: mikro USB 5V-2A, 9V-2A; C Tipi 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A; Yıldırım 5V-2.4A
• Çıkış konektörleri: USB QC3.0: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A; C Tipi PD: 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A
• Polimer pil
• İnce ve hafif tasarım
• Klasik, minimalist tasarım

Anında enerji artışı
Powerbank Tracer, modern PowerDelivery 3.0 teknolojisi ve Qiuck şarj 22.5W ile donatılmıştır, bu sayede Powerbank'ı aynı anda soketten şarj edebilir ve mobil cihazları şarj edebilirsiniz: Powerbank'tan tablet veya akıllı telefon. Bu teknoloji aynı zamanda güç bankası ile şarj edilen cihaz arasında iletilen akım ve akımın uygun değerini ayarlar, böylece şarj işlemi mümkün olduğunca kısa ve aynı zamanda ekipman için güvenli olur.

Güç parmaklarınızın ucunda
Tracer güç bankası yanınızdayken, akıllı telefonunuzun pil seviyesinin düşmesi konusunda endişelenmenize gerek yok. Tabletinizi özgürce kullanın, hareket halindeyken film izleyin, müzik dinleyin ve ihtiyacınız olduğunda taşınabilir Tracer pilinizi takın ve devam edin. Enerjideki düşüşün neden olduğu sınırlamaları unutun, artık nerede olursanız olun güce erişim eksikliği konusunda endişelenmenize gerek yok.

Kullanışlı USB-C konektörü
Tracer güç bankası, cihazın bağlanmasını hızlı ve kolay hale getiren modern bir USB-C çıkışı ile donatılmıştır. USB-C konektörü kolaylık sağlamak için ters çevrilebilir olduğundan, konektörün hangi tarafının üst taraf ve hangi tarafın alt taraf olduğunu kontrol etmeniz gerekmez. Bu tip konektörler aynı zamanda önceki nesil USB konektörlerine kıyasla daha fazla güç sunar ve böylece şarj işlemini hızlandırır.

Güvenlik garantisi
Bu mobil şarj cihazında kullanılan yüksek kaliteli polimer hücreler, cihazı sadece son derece verimli değil, aynı zamanda laboratuvar testleri sırasında onaylanan kullanımı güvenli hale getirir. Klasik tasarım, küçük boyutlar ve yüksek işçilik kalitesi, daha talepkar kullanıcılara hitap edecektir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.