FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

PowerGrind Akülü avuç taşlama makinesi 12V 75mm

₺534,06 /adet vergisiz fiyat

Önerilen satış fiyatı: ₺1.068,12


Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
5 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm8005
Son güncelleme
4 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

Yüksek kaliteli malzemeler

Bu avuç taşlama makinesi, dengeli ve eşit çalışma sağlayan elmas kesme bıçakları ile donatılmıştır. Yüzlerce keskin diş, talaşı hızla çıkararak geleneksel zımpara kağıdı pedlerinden daha verimli ve kalıcı çalışmasını sağlar. Kablosuz tasarımı sayesinde, bir güç kaynağı konusunda endişelenmenize gerek yoktur, bu da bu cihazı dış mekan çalışmaları için harika kılar.

Mini, yüksek verimli fırçasız motor
Mini 12V avuç taşlama makinesi, daha kararlı ve güvenilir çalışmayı garanti eden yüksek verimli fırçasız bir motor kullanır. Malzemeyi hızlı bir şekilde çıkarma yeteneği zamandan ve emekten tasarruf sağlar ve ayrıca bükme görevleri için de uygundur. Fırçasız motor teknolojisi, daha uzun çalışma süresi ve daha verimli çalışma sunar, bu nedenle birçok profesyonel ve hobi sahibi bu modeli seçmeye heveslidir.

Yüksek kapasiteli pil
Kablosuz cihazlar söz konusu olduğunda pil ömrünün kritik bir konu olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, avuç taşlama makinemiz, uzun süreli kullanımı garanti eden yüksek kapasiteli bir lityum iyon pil ve hızlı şarj cihazı ile donatılmıştır. Aşırı şarj koruması ve sıcaklık koruma özelliklerine sahip pil, çok daha uzun bir kullanım ömrü sağlar, böylece projeleriniz üzerinde güvenilir bir şekilde çalışabilirsiniz.

Kesme diskinin boyutu 75 mm'dir.

Güvenlik, koruma ve dayanıklılık
Taşlama makinesinin koruyucu kapağı, çalışırken kıvılcımların ve metal talaşlarının uçmasını önleyerek sizi olası yaralanmalardan korur. Duvar paneli kanal açma, zemin kesme, seramik karo kesme, hidroelektrik tesisat, PVC boru kesme vb. gibi çok çeşitli farklı uygulamalar, ürünün her türlü projede çok yönlülüğünü ve güvenilirliğini kanıtlamaktadır.

Paket içeriği:

1 x Mini Açılı Taşlama Makinesi
1 x Batarya
2 x kesme diski
1 x Şarj Cihazı



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.