FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Premium özel ürün karışık paletli elektrik I küçük elektrikli ev aletleri I ev tipi I Üretici garantili I A mal I mutfak ve ev ev I



Şu andan itibaren yeni palet kampanyalarımız!

07/15/2022 tarihinden itibaren mevcut

Ne kazanabileceğinizi, hatta zarar edip edemeyeceğinizi tahmin edemediğiniz B/C mallardan ve kontrolsüz palet iadelerinden bıktınız mı?

O halde bizimle doğru yere geldiniz. Gelecekte sadece A mallarının karışık paletlerini veya stok fazlası olan, yani mallara yalnızca depoda dokunulmamış veya satıcının üreticiden sipariş ettiği ve satıcının mali sorunlar nedeniyle kabul edemediği mallar olan iade paletlerini satacağız. .

Artık karma palet bazında sunduğumuz bu ürünlerle sadece para kazanabileceğiniz en iyi malları alacaksınız ve hurda almayacağınız güvencesine sahip olacaksınız.

Karışık ev / küçük elektrikli ev aletleri yelpazesi

Küçük elektrikli ev aletleri alanındaki mevcut karışık paletlerimiz aşağıdaki öğeleri içerebilir: Ütüler - temizleme cihazları - elektrikli süpürgeler - su ısıtıcılar - mini fırınlar - fritözler - krep makineleri - raclette ızgaraları - masa ızgaraları - kahve makineleri - vakum cihazları - sandviç makineleri - elektrikli çay makineleri - el blenderleri - tost makineleri - saç kurutma makineleri - pizza tavaları - ocaklar ve daha fazlası .

Paletler, yukarıda tarif edildiği gibi eşyalardan ve diğer küçük elektronik cihazlardan karıştırılır.

Bu paletler, yeni başlamış olsanız da olmasanız da, hemen hemen her perakendeci için mükemmeldir ve bu nedenle, ürünleri hemen büyük miktarlarda satın almak zorunda kalmadan veya mallarınızı perakende olarak satıp satmamanız gerekmeden hangi ürünlerin sizin için iyi gittiğini test edebilir. örnek - geniş bir seçime sahip olmanın mantıklı olduğu pazarlarda depo satışları veya satışlar.

Tüm elektrikli cihazlar en az 2 yıl üretici garantisinin yanı sıra CE sertifikaları ve GS sertifikalarına sahiptir.

Belki buradaki olası kazanç, diğer ürünlere göre biraz daha düşüktür, ancak doğru sertifikalar ve hepsinden önemlisi üretici garantisi sayesinde, daha sonra son müşterilerinizle herhangi bir baş ağrısı veya sorun yaşamazsınız. Paletlerin standart boyutları 120 x 80 x 120 ila 150 cm arasındadır (palet kutusu boyutları)

Toplama mümkün DEĞİLDİR, paletler doğrudan yüksek raflı depodaki üreticiden alınır!

Aşağıdaki ürün gruplarında da benzer karışık paletler sunuyoruz:
Tencere takımları ve tava takımı

Noel dekorasyonu

oyuncaklar

Yılbaşı havai fişekleri

Yıl boyu havai fişekler (gençlik havai fişekleri)

Battaniye - terlik - misafir terliği gibi tekstiller

karnaval kostümleri



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.