FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Polivinil klorür (PVC) granülleri

Polivinil klorür (PVC) yapısal formüldür [-CH & sub2; CHCl-] n ortalama molekül ağırlığı 10.000 ila 100.000 UN arasında ve yaklaşık% 57'lik bir klor içeriği Polivinil klorür (PVC) - vinil klorür polimerlerinden oluşan termoplastik bir malzeme. PVC, suya, alkollere ve konsantre asitlere ve alkalilere karşı katı renksiz UN direncidir.

Granüller homojen görünümlü, silindirik veya merceksi homojen renkte, maksimum 5 mm boyutlardadır (bu sınırların dışında boncuk veya granüllerin yapıştırılmasına izin verilen maksimum% 4). Granüller, müşteriye özel gereksinimlere göre doğal veya renkli olabilir.

Avantaj -ları:

-Çok yönlü -lük
- Netlik (şeffaf)
- Karıştırması kolay
-Direnç
-Sürdürülebilirlik
- greslere, yağlara ve kimyasallara karşı dayanıklı
- Akış özellikleri ve kararlı elektriksel özellikler

Kullanmak:

İnşaat sektöründe borular, bağlantı parçaları, ekipmanlar, plakalar, konveyörler ve pencereler gibi şeffaf ve gıda dışı ambalajlar, borular ilaçlar, yangın ve kablo yalıtımı, film ve levha ürünleri; Şişeler (cam şişeler), kan torbaları, imitasyon deri ürünler. Gayrimenkul satışı yapılarak kullanılır: (. Gövdeler, bağlantı parçaları vb.) İnşaat, pompalar için yedek parçalar, toplama için korozyon disklerinde çalışan işçilere, elektrik endüstrisi için parça izolatörlerine, farklı hedeflere sahip parça endüstrisi fotoğraf parçalarına tedarik eder. Tampon telsizlerin ve cep telefonlarının, oyuncakların (lastikler, yaşlılıklar, iletim elemanları, vb.), Ayakkabı endüstrisi (tabanlar), makineler için parçalar, kimyasal tesislerdeki parçalar ve vanalar, parçaların elektrokaplaması, işin elektrikli parçaları: kullanılırlar, aşındırıcı ortam, vb.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.