FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
16 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

RALENO evrensel vis vide mikrofon kiti, kışın vakit geçirmek istiyorsanız uygundur. Mikrofon, sizi her durumda güvende tutmak için bir sabitleyici, bir s / lv d ve bir kılıf ile birlikte gelir. İPhone, Android akıllı telefonlar, Canon EOS ve Nikon DSLR fotoğraf makinelerinin yanı sıra video kameralarla da uyumludur.
Mikrofon, çevresel gürültünün kışa girmesini önlemek için tutucu kauçuğu stabilize eder. Ön tarafa monte edilen telefon k l nb z esk c tti tarafından bir kez v lt st yapılabilir.
Mikrofon ses doludur ve orkestrasyon çok fazla krist lytist n r gz t t h verir L fel v i ayrıca mikrofonu, akşamlarımda dinlemenin daha rahat olabileceği bir araç olarak görüyor. Mikrofonun işlevi, sesin sesinin performansı bozmamasını sağlar, böylece vlog'ların sesi daha iyi olabilir.

Net: 90gFrequencyv lasz: Sz daha az aralık w: 35-18KHZ +/-3dB rz kenys g: -42dB+/-1dB/0dB=lV/PJel-gürültü oranı: 76dB SPLConnect: 3.5mm TRS s TRRS konnektörü M turp: ?22 x 81mm kaseler t: Ses ile donatılmıştır: Elektret kondens hançeri

Paket içeriği:
1 x V30 mikrofon1 x TRRS akıllı telefon k iç / TRS kamera k dahili1 x C-t irin 3,5 mm adaptörler k dahili1 x telefon tutucu 1 x t zayıflatıcı t 1 x W r s w lv d 1 x Yıpranmış ska1 x W lv d köpük deri t s



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.