MAY SALE
-30%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

RLSM-400
Royalty Line - Blender - 400W- Plastik - Kırmızı - Kahve Öğütücü Dahil 342 ADET

Royalty Line Blender ile en lezzetli smoothie'leri yapın! Güçlü motor, harika sonuçlar elde etmek için yeterince güçlüdür. Smoothies, çorba, sos ve daha fazlasını yapın! Paslanmaz çelik bıçaklar, bu blenderin tadını uzun süre çıkarmanızı sağlar. Darbe fonksiyonlu 4 hız, içine koyduğunuz yiyeceğin türüne göre uyarlanmıştır. Bardak bulaşık makinesinde yıkanabilir, bu nedenle temizlikle uğraşmaz.

Parçalar olmadan en iyi karıştırma sonucu

Paslanmaz çelik bıçak meyveleri, sebzeleri etkili bir şekilde karıştırır ve buzu kırar. Özel sürahi sayesinde bıçak tam ortasına yerleştirilmediğinden türbülanslı bir akış meydana gelir. Sonuç olarak, bileşenler ekstra güçlü ve hızlı bir şekilde karıştırılır.

Temizlemesi kolay

Blender bıçağı çıkarılabilir, böylece kolayca durulanabilir. Çıkarılabilir tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkamak da mümkündür.

Çoklu Hızlar

Kontrol topuzumuz kaymaz bir tutuşa sahiptir, böylece blenderin hızını kolayca kontrol edebilirsiniz. Yumuşak meyveler için nazik harmanlamadan daha sert meyve ve sebzeler için güçlü bir desteğe kadar. Manuel hız kontrolümüzle her şey size kalmış.

Vuruntu işlevi

Uygun darbe ayarlarını kullanarak kreasyonlarınızı iyice öğütün. Süper pürüzsüz bir sonuç için kalan tüm parçalar ince doğranır.

çok fonksiyonlu

Elbette mükemmel bir blender olmasının yanı sıra bu ürün, içerdiği ekstra kahve değirmeni aparatı sayesinde kahve değirmeni olarak da kullanılabilir.

Ürün Özellikleri:

400W
paslanmaz çelik bıçaklar
Güvenlik kilidi
Kaymaz lastik ayaklar
1,5 litre
bulaşık makinesinde yıkanabilir
Darbe fonksiyonlu 4 hız
Paket içeriği

karıştırıcı
Spatula



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.