FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
14 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Royalty Line El Blender - Mikser - 700W - Siyah - Mikser El Mikser

Çıkarılabilir karıştırma ayağına sahip el blenderi, yiyecekleri pürüzsüz püre haline getirmek, karıştırmak ve kesmek için ideal bir mikserdir. Bu el blenderinin yüksek gücü, uzun süre karıştırmanıza gerek kalmamasını ve her şeyin kısa sürede hazır olmasını sağlar! Kolayca çıkarılabilen karıştırma ayağı ile temizlenmesi de çok kolaydır.

Senin çıkarların:
✓ Her şeyi hızlı ve kolay bir şekilde karıştırın
✓ Yüksek Hız
✓Temizlemesi kolay
✓ Ergonomik şekil
✓ Sıçramaya dayanıklı karıştırma ayağı

Her şeyi hızlı ve kolay bir şekilde karıştırın
700 Watt güçlü kararlı motora sahip el blenderi, çok yönlü karıştırma görevlerini etkin bir şekilde gerçekleştirir. Keskin, paslanmaz çelik bıçaklar hızlı ve kolay bir şekilde keser. Bebek maması, çorba ve milkshake için mükemmeldir.

Yüksek hız
Enerji tasarruflu 700 Watt motor sayesinde mikser, gerekli malzemeleri tek bir ayarda karıştırmak için güçlü bir hıza sahiptir.

Temizlemesi kolay
Daldırma blenderinin blender ayağının sökülmesi kolaydır ve bulaşık makinesinde yıkanabilir. Malzemelerinizi mükemmel bir şekilde karıştırdıktan sonra blender tabanını sola çevirerek kolayca çıkarabilirsiniz. Ardından karıştırma ayağını kolayca yıkayabilir veya bulaşık makinesine koyabilirsiniz. Blender tabanını ayırarak mutfak dolabınızda saklamanız da daha kolay.

ergonomik şekil
El blenderi ergonomik bir tutamağa sahiptir ve bu nedenle karıştırmak için çok uygundur. Daldırma blenderini prize takın ve hızlı bir şekilde karıştırmaya başlayın.

Sıçrama yapmayan karıştırma ayağı
El blenderi, sıçrama yapmayan bir karıştırma ayağına sahiptir. Bu, yalnızca mükemmel bir püre sonucunun keyfini çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda mutfağınızı temiz ve su sıçramasına karşı korur.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.