FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

S8 Pro akıllı ra k

₺266,58 /adet vergisiz fiyat

Önerilen satış fiyatı: ₺533,17


Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
5 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm3951
Son güncelleme
4 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

İşte piyasada daha akıllı bir model, S8 Pro. Koyduğunuz GPS de dahil olmak üzere birçok fitness özelliğine sahip olağanüstü bir özelliktir.

Bluetooth h v s
GPS ve spor zemm dban
Akıllı rtes t s
Fonksiyon c t


Tasarım t s ekran
Akıllı ra, 8 Serisi modellerde aynı tasarım olan düz bir çinko TV'ye sahiptir. S8 Pro Max, 46.0 mm x 31.50 mm x 9.65 mm'lik m bıçaklara, f m v zas'a, taç düğmesine ve yan n l v hap şekli düğmesine sahiptir. Her biri 51 gram ağırlığındadır ve sportif bir gövdeye sahiptir.
Yüksek çözünürlüklü s rint k sinek, 2.02 h Vin IPS LCD k sinek. 240 x 280 piksel çözünürlük st, j sz dört nokta s göz atma si sz alın. V kolay siyah bir çerçevedir ve üst kısım 2.5D sertleştirilmiş bir uçtur ve n 2.5D sertleştirilmiş bir çerçevedir.
Tüm gövde çerçevesi kompakttır ve IP68 dakika s t ssel'e sahiptir. Günlük v z ll s gi sınıflandırmasına, fr ccsen s ll ve ll s por ll'ye karşılık gelir.

Donanım
Donanım açısından, akıllı r n, Realtek RTL8762 çipi, düşük güç s, büyük tam tm ny çipi üzerinde çalışır. Ayrıca HR, BP s SpO2 rz'ye sahiptir. 200-15 gün pil ömrüne sahip bir Bluetooth-h v ssal s 15 mAh bataryaya sahiptir. Donanımda olduğu gibi, akıllı RA sadece temel bilgilerle değil, aynı zamanda gelişmiş özelliklerle de doludur.

Akıllı olan sporda çok iyidir çünkü daha fazla spor bariyeri kullanabilir. Akıllı ra profesyonel hareket algoritması s s t bb spor g t s a t i koşu oğlu, badminton z oğlu, ker kp roz oğlu, atlama k telez sen s j g n t val uygulama st. Akıllı insanlar becerilerinizi, antrenmanınızı, kalp atış hızınızı ve kalp atış hızınızı takip eder, böylece küçüklerinizi takip edebilirsiniz.

Bluetooth h v s s ses mogat s
Mikrofon ve gelişmiş Bluetooth 5.2 ile smart rt, Bluetooth'u çok destekliyor. Kullanıcılar doğrudan akıllı telefonlarda çok fazla bahis oynamaya başlayabilirler. Akıllı ra t, h v snapl t, telefon ny, t rcs z düğmelerini destekler. H v birçok t mogat s ile tek bir h v sr l'yi asla kaçırmazsınız ve telefonu cebinizden çıkarmak zorunda kalmazsınız b l sadece h v birçok megv s veya t rcs z s.

Akıllı eml el Push rtes t s
SMS veya h v onunla çok akıllı eml el alın. SMS mesajları alabilir veya müzik uygulayabilirsiniz. QQ, WeChat, Facebook ve daha fazlası tarafından desteklenen Smart ra.

Akıllı r n el rt h h h
S8 Pro Max üzerinde akıllıdır, müzik iletimlerini destekler rl s t, brest r t, id j r st, kronometre r t, telefon aramaları st s, id z t t .



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.