FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
24 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

S8 Pro akıllı saat pembe

₺266,58 /adet vergisiz fiyat

Önerilen satış fiyatı: ₺533,17


Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
5 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Macaristan
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
SKU:
holm3950
Son güncelleme
4 gün önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı


İşte piyasadaki başka bir akıllı saat, S8 Pro. Dahili GPS desteği de dahil olmak üzere birçok sağlık ve fitness özelliği ile birlikte gelen mükemmel bir telefon.

Bluetooth ile arama
Spor modunda GPS desteği
Akıllı bildirimler
Sağlık özellikleri

Tasarım ve ekran
Akıllı saat, 8 Serisi modeller için öngörülen bir tasarım olan düz çinko alaşımlı bir çerçeveye sahiptir. S8 Pro Max, 46.0 mm x 31.50 mm x 9.65 mm ölçülerinde, taç düğmeli metal bir çerçeveye ve yanda hap şeklinde bir düğmeye sahiptir. Cihaz sadece yaklaşık 51 gram ağırlığında ve sportif bir kayışla donatılmış.
2.02 inç IPS LCD ekrana sahip yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekrana sahiptir. 240 x 280 piksel çözünürlüğe, iyi renk doğruluğuna ve geniş görüş açılarına sahiptir. İnce siyah bir çerçeveye ve üstte 2.5D temperli cam korumaya sahiptir.
Tüm gövde çerçevesi kompakttır ve IP68 derecesi ile tamamen su geçirmezdir. Günlük su geçirmezlik derecesini karşılar, su sıçramasına, yağmura ve toza dayanıklıdır.

Donanım
Donanıma gelince, akıllı saat, düşük güçlü, yüksek performanslı bir çip olan Realtek RTL8762 çipi üzerinde çalışıyor. Ayrıca HR, BP ve SpO2 sensörlerine sahiptir. Bluetooth araması ve 15-20 gün bekleme süresine sahip 200 mAh bataryaya sahiptir. Donanımdan da görebileceğiniz gibi, akıllı saat yalnızca temel özelliklerle değil, aynı zamanda gelişmiş özelliklerle de dolu.

Akıllı saat, yerleşik GPS izleme ile birden fazla sporu takip edebildiği için sporcular için mükemmel bir seçimdir. Akıllı saatin profesyonel hareket algoritması ve birden fazla spor desteği, yürüyüşten koşuya, badmintona, bisiklete, ip atlamaya ve yogaya kadar her şeyi uygulamanıza olanak tanır. Akıllı saat, adımları, egzersiz süresini, kalori tüketimini ve kalp atış hızını takip ederek egzersiz etkinliğinizi ve ilerlemenizi izlemenize olanak tanır.

Bluetooth arama ve ses desteği
Dahili bir hoparlör ve mikrofon, gelişmiş Bluetooth 5.2 ile eşleştirilen akıllı saat, Bluetooth aramalarını destekler. Kullanıcılar doğrudan akıllı saat üzerinden arama yapabilir, kullanıcılar telefon görüşmeleri de alabilir. Akıllı saat, arama kaydını, telefon rehberini, arama düğmelerini destekler. Çağrı desteği ile hiçbir aramayı kaçırmazsınız ve aramaları cevaplamak veya aramak için telefonunuzu cebinizden çıkarmanız gerekmez.

Akıllı hatırlatma Push bildirimleri
Akıllı hatırlatıcı ile SMS veya çağrı alın. SMS mesajları veya uygulama mesajları alabilirsiniz. Akıllı saat, QQ, WeChat, Facebook ve diğer birçok hizmeti destekler.
 
Akıllı saatinizde bulunan diğer özellikler
 S8 Pro Max bir akıllı saattir, müzik kontrolünü, çalar saati, hava durumunu, kronometreyi, telefon bulmayı, zamanlayıcıyı ve önceden yüklenmiş saat yüzlerini destekler.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.