FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
23 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

saflık? Edison Vintage Ampul [3'lü paket] - Retro ampul

₺168,48'dan başlayan fiyatlarda /adet vergisiz fiyat
₺5,05 1 ile 249 arası adet
₺4,85 250 ile 500 arası adet

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
250 adet
Mevcut miktar
499 adet
Ülke
Almanya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Son güncelleme
9 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

? ??????? & ??????????: E27 ampulü 20.000 defaya kadar açılıp kapatılabilir! 4W LED ampulümüz, geleneksel 40W ampulün yerini alır ve cebinizde taşıması kolaydır! Yüksek renk parlaklığına sahip amber cam ve yüksek kaliteli LED filament, vintage-retro stili çağrıştırıyor!
? ????????? ???????: E27 soketli E27 vintage ampul, hemen hemen her lambaya uyar! Titreşim ve titreme yoktur ve açılır açılmaz sıcak bir ışık yayar. Oturma odasını, yemek odasını, yatak odasını, mutfağı, ofisi, kafeyi ve restoranı nostaljik bir havayla dolduruyor!
? ???? ???????????? : 25.000 saati aşan kullanım ömrü ile E27 ampul özellikle dayanıklıdır. Ek olarak, E27 LED, özellikle canlı ve doğal renkler için CRI>80'lik yüksek bir renk oluşturma indeksine sahiptir. Tüm ampullerimiz Almanya'da TÜV tarafından test edilmiştir ve gerekli tüm sertifikalara sahiptir!
? ??????Ü??????????: 2200K ile retro ampul sıcak beyazdır ve rahat bir ortam için ideal aydınlatmayı sunar. Orijinal Edison ampulüne benziyor - modern, enerji tasarruflu LED filamentlerle mükemmel kombinasyonda retro tasarım! Akıllı filamentler kapatıldığında bile göz alıcıdır!
? ??????? ????????????: IPurity vintage dekoratif lambalarımızdan bizim kadar memnun kalmanızı istiyoruz. Bu nedenle, ürünlerimizde size 30 günlük iade politikası ve para iade garantisi sunuyoruz. Almanca konuşan bir müşteri desteği hizmetinizdedir!



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.