FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
25 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Samanlı Yalıtımlı Paslanmaz Çelik Su Bardağı Şişe, 16 Oz

₺469,16 /adet vergisiz fiyat
Müzakere edilecek

Durum
Teklif güncel değil
Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
14 adet
Ülke
Avustralya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Mavi
Nakliye süresi
6 günler
SKU:
TBK0006
Son güncelleme
9 ay önce

Bu kategorideki güncel teklifler
Teklif tanımı

ÖZELLİKLERİ
>Marka: Brandster
>Renk: açık mor, açık mavi, açık gri, siyah ve pembe
>Güvenilir, dökülmeye karşı dayanıklı kapak
>Buzdolabı araba bardaklıklarına kolayca sığar
>Çift duvarlı yapı üstün yalıtım sağlar
>Geniş açıklık ve ince gövde tasarımı
>En şık içecek kabı
>Hareket halindeyken kolayca içmek için özellikli saman deliği

ÖZELLİKLER
>Malzeme: Paslanmaz çelik
>Kapasite: 16 oz (480ml), 25 oz (750ml)
> 8-10 saat sıcak/soğuk tutun

PAKET İÇERİĞİ
1x Dökülmeye karşı dayanıklı paslanmaz çelik bardak

ÜRÜN HAKKINDA
Brandster yalıtımlı bardak, sıcak ve soğuk içecekler için yalıtım sağlayan çift duvarlı paslanmaz çelik vakum yalıtımlı bardaktır. Bu bardak, yerine kilitlenen ve dökülmeleri önleyen bir kapağa sahiptir. Ayrıca herhangi bir açıdan sızıntıları önleyen su sıçramasına dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Brandster yalıtımlı bardak, uzun süre soğuk sıvı içmesi gereken herkes tarafından kullanılabilir. Bunlara atletler, yazın açık havada çalışanlar ve tüm yıl boyunca sıcak ortamlarda çalışanlar dahildir. İşte harika bir tumbler üzerinde karar vermenize yardımcı olabilecek bazı ipuçları.

>Brandster yalıtımlı bardak, piyasadaki en dayanıklı paslanmaz çelik bardaklardan biridir. Çift cidarlı yapısı üstün yalıtım sağlayarak içeceklerinizi uzun saatler boyunca soğuk tutar. Pakette bir bardak ve paslanmaz çelik pipet alacaksınız.
>Görünmeyen ve bu nedenle sıcaklık ışınlarının nüfuz etmesi daha zor olan paslanmaz çelik ile içeceklerin ısınması veya soğuması çok daha uzun sürer. Buna ek olarak, birçok paslanmaz çelik su şişesi, yalnızca içecekleri 24 saate kadar soğuk tutmak amacıyla yalıtılmıştır.
>Brandster yalıtımlı bardak, ofiste veya yolda kullanmak için harika bir üründür. Şık tasarımı ile çekici ve pratiktir. Bu yalıtımlı bardak çok yönlüdür, bu nedenle hem oda sıcaklığındaki sıvılar hem de sıcak içecekler için kullanılabilir. Ayrıca pipet tutucusu ve içmeyi kolaylaştıran geniş ağzı ile birlikte gelir.
>Bu ürün, tüm ihtiyaçlara uygun çok yönlülüğe sahip olmak amacıyla yapılmıştır. Ürün yelpazesi dayanıklıdır ve çeşitli hava koşullarına dayanabilir. Vakum yalıtımlı, BPA içermeyen ve sızdırmaz, ürünlerinin onlara harcanan paraya gerçekten değmesini sağlayan özelliklerinden bazılarıdır.
>Brandster yalıtımlı bardak, şık bir içecek kabının mükemmel bir örneğidir. Paslanmaz çelik tasarımı ve içeceğinizi saatlerce soğuk tutan vakumlu kapağı ile yaz veya kış aylarında su ihtiyacı duyan herkes için idealdir. Bu ürünün kullanımı kolay olmasının yanı sıra, siparişinizi aldığınızda en kısa sürede kullanabilirsiniz.

NOT: Bu ürün Avustralya'dan Avustralya Çapında Ekspres Teslimat Hizmeti ile gönderilecektir. **Lojistik/Kurye hizmetlerinin normal çalışması sırasında (herhangi bir kesinti veya tıkanıklık hariç), teslimat süresi büyük şehirler, kasabalar ve kentsel yerleşimlerdeki adresler için yaklaşık 3-6 iş günüdür. Kırsal adresler için birkaç iş günü ek gecikme olabilir.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.