FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
15 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Samsung G için Spigen Ultra Hibrid Telefon Koruyucu Kılıf Kılıf

₺389,91 /adet vergisiz fiyat
Siparişleri

Minimum sipariş
1 adet
Mevcut miktar
kısıtlama olmadanDevamlı olarak satışta
Ülke
Polonya
Ürün grubu
Sıfır Ürünler  
Markalar
Samsung
SKU:
63757
EAN:
8809896740692

Bir mesaj göndermek Çağrı

Samsung G için Spigen Ultra Hibrid Telefon Koruyucu Kılıf Kılıf - açıklama

Spigen Ultra Hibrit Koruyucu Kılıf Ürün Açıklaması + Öne Çıkanlar

Ürünün öne çıkan özellikleri: Marka: Spigen Serisi: Ultra Hibrit Ürün tipi: Koruyucu kılıf Adanmış: Samsung Galaxy S23+ Plus Lens uyumluluğu: Boyutları aşmayan lensler (genişlik/uzunluk/diyagonal): 72 x 153 x 165 mm Malzeme: TPU (poliüretan) + PC (polikarbonat) Teknoloji: "Hava Yastığı" - hava yastığı sistemi Koruyucu kenar: ekranı ve kamerayı yerden ayırma Direnç sertifikası: MIL STD 810G-516.6 Özel kapaklarla korunan düğmeler Tüm düğmelere ve konektörlere ücretsiz erişim Telefonun hiçbir işlevini kısıtlamaz Pürüzsüz kesimler kullanımı daha keyifli hale getirir Gelişmiş darbe emici teknoloji
Ünlü Spigen firması tarafından üretilen en kaliteli Ultra Hybrid serisi kasa, Samsung Galaxy S23+ Plus ile mükemmel uyum sağladı. Kapak, cihazın orijinal boyutlarını en iyi şekilde yeniden üretmek ve vurgulamak için yapılmıştır. Ultra Hybrid, polikarbonat şeffaf bir sırt ve esnek bir çerçeveden oluşan tek parça bir yapıya sahiptir. Kasa mükemmel bir hassasiyetle yapılmıştır, doğal kesimler olağanüstü kullanım rahatlığı sağlayan pürüzsüz kenarlar oluşturur.
Air Cusion Ultra Hybrid teknolojisi, en zorlu durumlarda bile güvenliği sağlamak için tasarlanmış özel koruyucu özelliklerle donatılmıştır. Kılıf, tüm beklenmedik düşmeleri emen ve çarpma kuvvetini cihaza eşit olarak dağıtan Hava Yastığı teknolojisine sahiptir.
Spigen Ultra Hybrid kasa, cihazı istenmeyen hasarlardan daha iyi korumak için en kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Ultra Hybrid, kondisyon testlerine tabi tutuldu ve MIL STD 810G-516.6 sertifikasını aldı, bu da 26 metre yükseklikten 2 kez düştüğü anlamına geliyor. Hem kasanın ön tarafında hem de kameranın yerinde bulunan koruyucu kenarlar. Bu çözüm sayesinde telefon kılıfı, cihazı düz veya pürüzlü yüzeylerden etkili bir şekilde ayırır.
Ultra Hybrid kasanın ince tasarımı, cihazın orijinal tasarımını gizlemeyen nispeten ince bir kasadır. İnce tasarımı sayesinde kasa, kablosuz şarj olanaklarını sınırlamıyor.
Tam işlevsellik Mükemmel seçilmiş kalınlık sayesinde, kasa endüktif şarjı engellemez. Yuvalar için özel kesikler, telefonunuzu bir kabloyla şarj etmenizi de sağlar. Tam işlevselliği korurken tüm düğmelere, bağlantı noktalarına, hoparlörlere ve kameralara ücretsiz erişim.


Ödeme yöntemleri

  • Banka havalesi
  • Nakit
  • E-ödeme
  • PayPal
  • VİSA
  • MasterCard

Gönderme yöntemleri

  • Yurtiçi gönderi
  • Yurtdışı gönderi

Toptancının diğer teklifleri

Bu kategorideki diğer teklifler

Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.