FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
19 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0), İnternet'in tüm özelliklerini ve çevrimiçi iletişimin faydalarını tek bir taşınabilir cihazda bir araya getiriyor. Ayrıca, Android Ice Cream Sandwich'in en son sürümü ile en son işletim sistemi ile geliştirilmiştir ve size eşsiz performans ve benzersiz kullanılabilirlik sunmak için kapsamlı bağlantı seçeneklerine sahiptir.



Özellikleri: < / >
- Android 4.0TM

En yeni Android işletim sistemi olan Ice Cream Sandwich ile tüm yeni özelliklerinin ve uygulamalarının keyfini çıkaracaksınız. Geliştirilmiş performansla, optimize edilmiş bir web tarayıcısına, daha hızlı yanıt hızına ve ekranlar arasında daha akıcı bir şekilde size en iyi kullanılabilirliği sağlayan bir web tarayıcısına sahip olacaksınız.



- Güçlü performans

GALAXY Tab 2 (7.0), dinamik yaşam tarzınızla başa çıkabilmeniz için en zorlu uygulamalarda maksimum performans sağlayan güçlü bir 1.0GHz çift çekirdekli işlemci tarafından desteklenmektedir.



- Çok sayıda multimedya içeriği

Readers Hub ile kitaplarınızı yanınızda taşımayı unutacak ve ekranınızda yüzlerce e-Kitap ile dijital okumanın keyfini çıkaracaksınız. Music Hub, en sevdiğiniz şarkıları bulabileceğiniz eksiksiz bir müzik mağazası sunar. Son olarak, Game Hub ile, istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman aksiyona dalmak için gidebileceğiniz premium ve çok oyunculu oyunlardan oluşan bir depoya sahip olacaksınız.



- Kolay ve eğlenceli iletişim

ChatOn, grup sohbetleri, medya akışı ve daha fazlası gibi benzersiz özelliklerle cihazlar ve platformlar arasında arkadaşlarınız ve ailenizle daha dinamik ve etkileyici bir şekilde bağlantıda kalmanıza olanak tanır. Sokakta birinin karşısına geçmek kadar kolay olan Google+ Hangouts grup video konferansı ile her andan daha fazlasını elde edin.



- İnce ve Hafif

Her yere yanınızda götürmek için doğru boyut ve ağırlığa sahip bir tablet.



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.