150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

Kendinizi kendi dünyanıza bırakın
Sevdiğiniz şeyin içinde kaybolun. Galaxy Buds2, iyi dengelenmiş ses, benzersiz konfor uyumu, ANC ve telefonunuza ve saatinize sorunsuz bağlantı özellikleriyle yeni bir ses deneyimi dünyasının kapılarını aralıyor. Daha kolay kontroller ve daha iyi geri bildirim, egzersiz yaparken, oyun oynarken veya ritimlerinize ayak uydururken kendinizi kaptırmanızı sağlar.
Gürültüyü konuşmanın dışında bırakın
Üç mikrofon ve yerleşik bir ses alma birimi, daha net aramalar yapmanıza yardımcı olurken, makine öğrenimi tabanlı bir çözüm, dünyanızı aileniz ve arkadaşlarınızla daha iyi paylaşabilmeniz için istenmeyen sesleri filtreler. Düşük çıkıntılı tasarım, dış mekan aramalarınızın net bir şekilde yapılmasını sağlamak için rüzgar kesintilerini en aza indirir.
Duymak istediğiniz sesi seçin
İki mikrofon ortam gürültüsünü algılarken, Aktif Gürültü Engelleme istenmeyen sesleri engeller. Arka plan gürültüsü %98'e kadar azaltılarak müzik, oyun, sesli kitap ve en sevdiğiniz podcast'lere kendinizi kaptırabilirsiniz.
360 Ses Kalitesini edinin ve kendinizi tamamen kaptırın
360 Ses, sesi etrafınıza yerleştirirken, Dolby Head Tracking™ teknolojisi inanılmaz bir üç boyutlu dinleme deneyimi sunar. Dolby Atmos® ile ses son derece ayrıntılı hale gelir ve dinlemekten daha fazlasını yapmanıza olanak tanır - hikayenin önünüzde gerçekleştiğini hissedeceksiniz.
Zevkinize göre uyarlanmış sesler
Galaxy Buds2 ile her ses deneyiminiz zevkinize göre uyarlanır. Aralarından seçim yapabileceğiniz altı farklı ekolayzır ayarıyla, kendinizi kaptırmanızı sağlayan kendi perde mükemmel, canlı sesinizi bulacaksınız.
Samsung'un şimdiye kadar ürettiği en hafif kulaklıklar
Galaxy Buds2 hafiftir (her biri 5 g) ve en aktif yaşam tarzları için bile müziği kulağınıza sığdırır. Üç farklı boyuttaki yumuşak, esnek silikon uçlarla, mümkün olan en iyi ANC deneyimini elde etmek için özel bir uyum bulabilirsiniz. Galaxy Wearable uygulamasındaki "Kulaklık uyum testi" menüsü ile size uygun olanı bulun.
Nereye giderseniz gidin bol oyun süresi
İster en sevdiğiniz programları izleyin, ister çalma listenizde gezinin veya açık havanın keyfini çıkarın, Galaxy Buds2 sizi gün boyu bağlı ve rahat tutar. Uzun pil ömrü, size 5 saate kadar çalma süresi ve tam şarjlı bir kılıfla 15 saate kadar daha fazla oynatma süresi sağlar.
Hiçbir ritmi kaçırmadan geçiş yapın
Otomatik Geçiş ile Galaxy cihazlarınız arasında geçiş yapmak her zamankinden daha kolay. Tabletinizde film izlemekten Galaxy Watch4'te müzik çalmaya kadar ellerinizi kullanmadan geçiş yapın. Galaxy Watch4 ayrıca Quick Buds Control 8'i de destekleyerek ANC'yi açıp kapatmanıza veya pil ömrünü doğrudan bileğinizden kontrol etmenize yardımcı olur.
Özellikler:
Ses ve Video:

MIC Sayısı: 6
Ortam Sesi: Evet
Aktif Gürültü Engelleme: Evet

Bağlantı:

Bluetooth Sürümü: Bluetooth v5.2
Bluetooth Profilleri: A2DP, AVRCP, HFP

Sensör:

Ivme
Jiroskop Sensörü
Hall Sensörü
Yakınlık Sensörü
Dokunmatik Sensör
VPU (Ses Alma Ünitesi)

Fiziksel Özellikler:

Kulaklık Boyutu (YxGxD): 20.9 x 17.0 x 21.1 mm
Kulaklık Ağırlığı: 5.0 g
Kasa Boyutu (YxGxD): 27.8 x 50.0 x 50.2 mm
Kasa Ağırlığı: 41,2 g

Pil:

Çıkarılabilir: Hayır
Kullanım Süresi (AOD Kapalı): 5 Saat
Konuşma Süresi/Sesli Arama: 3.5 Saat
Pil Kapasitesi (Kulaklık): 61 mAh
Pil Kapasitesi (Kasa): 472 mAh

Hizmetler ve Uygulamalar:

Bixby Bağlantısı: Evet

Genel Bilgi:

Akıllı Telefonun Uyumlu Özellikleri: Android 7.0 ↑, 1.5GB ↑

Dahil olan öğeler:

Şarj kutusu
Kulaklıklar
Kulaklık uçları (S, M, L)
Hızlı başlangıç Kılavuzu
USB Kablosu



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.