FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 yıllık KAYIT ve YENİLEME için
promosyonlar birleştirilemez
13 Kalan indirim sayısı

150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

100 000 üzerinde memnun kullanıcı

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Teklif tanımı

 
Günlük ses arkadaşınız
Galaxy Buds FE, kompakt ve ergonomik tasarımıyla olağanüstü bir dinleme deneyimi sunmak için burada. Aktif Gürültü Engelleme ile istenmeyen gürültüyü engelleyin, çeşitli ipuçlarıyla uyumu kişiselleştirin ve Samsung Galaxy cihazlarınızla sorunsuz bir şekilde senkronize edin. Size gerçekten hitap eden günlük ses eşlikçisini deneyimleyin.
Güçlü ANC ile dünyayı kapatın
Gürültü kapalı, dünyanız açık. Aktif Gürültü Engelleme, sizi sessiz bir alanda anında müziğinizle baş başa bırakır. Dikkat dağıtıcı şeyleri dışarıda tutun ve kendinizi saf sese bırakın.
Sessizlik parmaklarınızın ucunda
Dokunmatik alana dokunup basılı tutarak Aktif Gürültü Engellemeyi açın veya kapatın. Yanınızdaki arkadaşınızla konuşmak istiyorsanız, kulaklığınızı çıkarmanıza gerek kalmadan onu duymak için Ortam Sesi moduna da geçebilirsiniz.
Uzun ömürlü pil ile sürekli
Kompakt boyutlu, ancak güçlü. Pil, tek bir şarjla 30 saate kadar dayanır ve gün boyunca şarkı, podcast veya sosyal medya videolarından oluşan uzun çalma listenize ayak uydurur.
Duraklatmadan cihazlara geçin
Otomatik Geçiş'i kullanarak diğer Samsung Galaxy cihazlarıyla eşleştirirken veya bir dokunuşla ya da Bixby ile bağlanırken sesiniz sizi sorunsuz bir şekilde takip eder. Smart View aracılığıyla oynatma cihazını akıllı telefonunuzdan TV'nize geçirdiğinizde bile sesiniz sizinle kalır, böylece programınızı daha büyük ekranda izlemeye devam edebilirsiniz.
Merhaba Bixby, en sevdiğim şarkıyı çal
Bixby Voice uyandırma modunu açın ve hava durumunu kontrol etmek, şarkı aramak, arkadaşlarınıza mesaj göndermek ve daha fazlası için sesinizi kullanın. Sadece "Merhaba Bixby" deyin ve Bixby'den bunu sizin için yapmasını isteyin.
Göz açıp kapayıncaya kadar kayboldu ve bulundu
Kulaklıklarınızı mı kaybettiniz? Eh, uzun sürmeyecek. Kayıp kulaklıklarınızın yerini kullanarak onları takip edin. Başka birinin telefonunda bulunduklarında, iletişim bilgileriniz 'Kayıp ve Bulundu' mesajıyla birlikte onlarla paylaşılır. Galaxy Buds FE'nizi elinizin altında tutun.
Sesinizi zevkinize göre ayarlayın
Galaxy Wearable uygulamasıyla, Galaxy Buds FE'nizin ayarlarını doğrudan Samsung Galaxy cihazlarınızdan hızlı bir şekilde kişiselleştirebilirsiniz. Ekolayzırdan Bixby Voice uyandırmaya kadar, sezgisel ve kullanımı kolay ayarlar, kulaklıklarınızı anında zevkinize göre ayarlamanıza olanak tanır.
En sevdiğiniz aksesuarlar hala sığıyor
Cihazlar Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro ve Galaxy Buds Live kılıf aksesuarlarıyla uyumlu olduğundan, sevdiğiniz kılıfı Galaxy Buds FE'de kullanmaya devam edin. En sevdiğiniz kılıf kapağından ayrılmadan Tomurcuklarınızın keyfini çıkarın.
Özellikler:
Ses ve Video:

MIC Sayısı: 6
Hoparlör: Özel 1 yönlü
Ortam Sesi: Evet
Aktif Gürültü Engelleme: Evet
Ses Codec'i: SSC (Samsung Ölçeklenebilir Codec), AAC, SBC

Bağlantı:

Bluetooth Sürümü: Bluetooth v5.2
Bluetooth Profilleri: A2DP, AVRCP, HFP
Otomatik Geçiş: Evet

Sensör:

Hall Sensörü
Yakınlık Sensörü
Dokunmatik Sensör

Fiziksel Özellikler:

Kulaklık Boyutu (YxGxD): 19.2 x 17.1 x 22.2 mm
Kulaklık Ağırlığı: 5.6 g
Kasa Boyutu (YxGxD): 50.0 x 50.0 x 27.7 mm
Kasa Ağırlığı: 40 g

Pil:

Çıkarılabilir: Hayır
Konuşma Süresi/Sesli Arama: 4/14 saat (ANC Kapalı), 3,5/13 saat (ANC Açık)
Ses Çalma Süresi: 8.5 / 30 saat (ANC Kapalı), 6 / 21 saat (ANC Açık)
Pil Kapasitesi (Kulaklık): 60 mAh
Pil Kapasitesi (Kasa): 479 mAh

Hizmetler ve Uygulamalar:

SmartThings Bul: Evet
Bixby Sesli Uyandırma: Evet



Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.